Kirjoitukset avainsanalla Huiskula

 

Mrs Jones toivottavaa mahtavaa aatonaattoa! Meidän huikea KivilahtiKeltanen-jouluturnee ( eli 11 joulukotikuvausta, makupaloja kohteista Mrs Jones facebookissa ) päättyi keskiviikkona ja nyt on aika keskittyä oman perheen jouluun. Tänään suuntaamme halliin ruokaostoksille ja noutamaan viimeisiä lahjoja. Mietin jo eilen hieman aaton kattausta ja tässä tulos: vuoden juhlavin kattaus katetaan Tine K Homen Deli-sarjan lautasin. Meillä on kyseinen Tine K Homen sarja hankittuna saareen ja rakastan sitä. Kävin Nougatissa hakemassa muutamia lautasia lisää ja samalla nappasin Hobstar-laseja lisää.

Aterimet ovat mummini ja ukkini kodista perittyjä ja vihreää pöytään tuo eucalyptuksen oksat In Bloomista. Valkoiset pellavaservietit ja liina Balmuirin. Kukka-asetelmat tein itse Huiskulan kukista eli tuo pienempikokoinen eucalyptuksen oksa ja herkullisen roosat leikkohyasintit Huiskulasta. Kivaa perjantaita sulle, glögin tuoksu tuntuu jo nenässä.  Ja hei, nuo kaikista tyylikkäimmät tulitikut löysin Nougatista. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram