Kirjoitukset avainsanalla Mrs jones shop

 

Olen miettinyt tätä pitkään.

Nyt se on paperilla: Mrs Jonesin blogin kylkeen kasvanut kauppa on tällä hetkellä tiensä päässä ja meillä alkoi LOPPUUNMYYNTI. Oheistan tähän meidän kantiskirjeen tekstin, jossa asiaa valoitetaan. Yksi ihminen ei vaan ratkea kaikkialle, on aika keskittyä siihen mitä rakastan: lehtijutut, blogi, suunnittelutyö ja kirjat sekä kurssit. Iloa ja hyvää mieltä jatkossakin<3

 

MRS JONESIN UUTISKIRJE: LOPPUUNMYYNTI

Kohti uusia seikkailuja!

Upea syksy edessä, täynnä uusia tuulia ja ihania haasteita!

Kun kirjoitin kesällä rakkaassa saaressani kynä sauhuten kalenteriini loppuvuoden ja ensi vuoden aikatauluja, en olisi voinut olla onnellisempi. Työ kantaa hedelmää.

Sisustustoimittajana saan vierailla huikeissa kohteissa ympäri Suomea, ja maailmallakin. Yhdessä superlahjakkaan valokuvaaja Krista Keltasen kanssa olemme saaneet artikkeleillamme jalansijaa myös ulkomaisissa julkaisuissa. Suomalaiset ja skandinaaviset kodit inspiroivat lukijoita kaikkialla, niin Europassa, Australiassa kuin Pohjois-Amerikassakin.

 Tiimiämme kivilahtikeltanen voit seurata Instagramissa!

Teen toimittajan työn rinnalla suunnittelutöitä sekä stailauksia yhteistyössä erilaisten yritysten kanssa. Yksi uusista projekteistani on syyskuun lopussa uudistuva sisustusalan myymälä, jonka kalusteet ja sisustuksen olen suunnitellut. Asuntomessukohteitakin on tuttuun tapaan työn alla. Tiesitkö muuten, että olen varsinaiselta ammatiltani muotisuunnittelija! 

Keväällä viisi vuotta täyttänyt sisustusblogini päivittyy nykyään Glorian sivustolla ja syksymmällä tiedotan
uusista kirjaprojekteista! Vuonna 2013 julkaistu 12 x Koti -teos saa kavereita.

Töitäkin tärkeämpää on tietysti perhe, kolme tytärtä ja uusimpana perheenjäsenenä musta labradorinnoutaja Donna. 

Kalenteria saaressa täyttäessäni ymmärsin, että tällä hetkellä aika vain ei riitä kaikkeen. Jostain on luovuttava ja se jokin on Mrs Jones Lifestyle Shop.

Kaupasta tuli tosi rakas, mutta paljon aikaa vievä työ varsinaisten päivätöiden rinnalle. Lopettamispäätös oli haikea, koska monista asiakkaista on tullut ystäviä. Shoppailu on ollut vain yksi osa iloista höpöttelyä, maailmanparannusta ja yhdessäoloa. 

Haukilahden liikkeen ovet sulkeutuvat syyskuun lopussa,
loppuunmyynti alkaa tänään maanantaina 5.9. klo 11.
Kiitämme jo tässä vaiheessa Sadun kanssa lämpimästi kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.
<3 

Seuraamalla fb-sivua saat tietoa kaupan päättäjäistunnelmista ja kaikista ihanista tarjouksista, joita liikkeen lopettaminen tuo tullessaan. Fb-sivu, Instagram ja blogini tulevat toimimaan jatkossakin tiedotuskanavina, samoin kuin tämä uutiskirje, jonka tilaajaksi voit ilmoittautua vaikka heti, jos et jo ole.

Uutisia riittää jatkossakin :)

Pus,
Jonna Kivilahti, Mrs Jones 

Web page: Mrs Jones
Blog: Glorian koti/ Mrs Jones
Facebook: mrsjonesblog
Instagram: jonnakivilahti

LOPPUUNMYYNTI!

Mrs Jonesin loppuunmyynti alkaa
maanantaina 5.9. klo 11. 

Nopeimmat vievät parhaat päältä ihanin hinnoin!

Tiedotamme loppuunmyynnin edistymisestä facebook-sivulla Mrs Jones, pysy kuulolla.

Mrs Jones-blogi

Pysy jatkossakin perillä Mrs Jonesin kuulumisista:
www.gloriankoti.fi/blogit/mrs_jones

MRS JONES Lifestyle Shop

LOPPUUNMYYNTI/ SYYSKUU 2016

Arkisin 11-18, lauantaisin 11-15
Ukkohauentie 11-13, Haukilahti, Espoo
050 323 9878

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mrs Jones on tosi harvoin postannut kaupalta, toisin kuin ennen. Sain yhden kommentin, jossa sanottiin että mainostan vaan omaa kauppaa blogissa. Noh. Toisaalta sitten kaivataan kuvia. Blogihan oli ensin ja kauppa sitten kasvoi siihen kylkeen, tavallaan pyynnöstä ja antamastanne  ideasta.  Kuvasin ihania juttuja ja sain pyyntöjä että miksen voisi tarjota niitä blogin kautta myyntiin, perustin sitten ex-tempore nettikaupan. Nettikaupasta kasvoi kivijalkaliike Haukilahteen, kodin lähelle.  Ja muutama pop up liike, Hangossa poppailtiin viime kesänä ja Helsingissä nyt.  Pienenä yrittäjänä uskon että te blogini tutut lukijat tiedätte mistä on kysymys, en suinkaan tyrkytä näitä juttuja vaan iloksenne kuvaan visuaalisia kuvia, joita blogin/instan/fb kautta jaan. Palaute on 99% ihanaa, mutta kyllä sitä aina jää miettimään, hyvää mieltä kun haluaisin tarjota, en ärsyttää.  

Kommentoikaa vaan jos herättää ajatuksia. Tämä nyt johdantona sille että meille tuli mielettömän ihania uutuuksia ja innostuin kuvaamaan. Mrs Jones Haukilahti avoinna ma-pe 11-18, la 11-15 ja su 12-15. Mrs Jones Helsinki pop up shop ma-pe 10-18, la 10-16 ja su 12-16. Kivaa maanantaita Sulle! 

 

 

Niin ja se muuta; MRS JONES BLACK FRIDAY 27,11.

ja ALAKERTA aukeaa taas huikein tarjouksin💙

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram