Kirjoitukset avainsanalla Glorian kodin bloggaaja

Terkkuja saaresta, livahdin koulujen päättymisen jälkeen yhdeksi yöksi saareen.  Hommat etenee, kasvihuone saa seuraavaksi hiekkaa lattiakseen ja sitten taimet. Ensimmäinen oliivipuu matkasi jo saareen samalla kyydillä ihanien Joutsen Finlandin Kulkuri-untuvatorkkupeitteiden kanssa.  Kivaa viikkoa sulle!  Ja hei ensi lauantaina aukeaa Mrs Jones Hanko Hangö kesäkauppa! Lisätietoa Mrs Jones fb:ssa. 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mrs Jones piipahti muistuttamaan että meillä on perjantaina Haukilahden kaupalla Mrs Jones Black Friday-tapahtuma ja samalla ALAKERTA aukeaa uudelleen. Ja sehän on meidän poistomyymälä, joka aukeaa nyt tuplasti isompana. Melkein kaikki alakerrassa -50%.  Niin että TERVETULOA perjantaina ❤️

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jones toivottaa hauska viikonloppua! Vinkkaan parista hauskasta jutusta: huomenna julkaisen uuden arvonnan niin Mrs Jones blogissa kuin Mrs Jonesin Facebookin puolella...

Ja edellisen arvonnan voittaja on nyt arvottu ja Glorian kodin vuosikerran voitti PK. Onnea vielä! Ja kiitos kaikille osallistumisesta. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Joulun aika lähestyy ja meidän töissä se tarkoittaa myös sitä että etsimme ihania joulukoteja kuvattavaksi lehtiin ja saattaapa olla kirjaprojektikin suunnitteilla.  Joulukuulle ja tammikuulle mahtuisi vielä muutama helmi kuvattavaksi.

Olisiko sinun kotisi se ihana joulukoti, jonka ovet haluaisit avata muillekin lehden sivuilla?  Teemme juttuja suomalaisiin ja ulkomaisiin lehtiin. Kuvat Krista Keltanen, Juttu Jonna Kivilahti. KivilahtiKeltanen. Laita mallikuvia jonna.kivilahti@kolumbus.fi ja kerro hieman joulustanne. 

Photos Krista Keltanen. Interior journalist Jonna Kivilahti. Postauksen kuvat ovat ihanista suomalaisista kodeista tekemistämme jutuista. Terkkuja Idalle, Anrille, Jutalle, Sannalle ja Eijalle.

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hei!Mistä talon malliset jouluvalot voi ostaa, entä keitiön katossa kulkeva valo vaijeri?

Vierailija
2/2 | 

Hei kuvat ovat aikanaan julkaistuista kotijutuista, eri ihmisten kodeista. Voin koittaa selvittää, talovalot saattaisi olla Turusta Duo-Living liikkeestä;-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram