Kirjoitukset avainsanalla soldbypatrickfrisk

 

PSST..tämä on vielä salaisuus, mutta pääsette kurkkaamaan....

Mrs Jones hengailee ruotsalaisilla asuntovälityssivuilla mutta eipä tarvitse enää. Sain Patrickilta kuvia. Suomessakin osataan. Kiinteistövälittäjä Patrick Frisk, klik ja Bo lkv, klik, tekevät asiat toisin kuin muut. (Bo lkv:n perustajan Tuomaksen ja vaimonsa Annan kodista olemmekin #kivilahtikeltanen jo tehneet jutun pari vuotta sitten Divaaniin ja onpa juttu tehty joulu sitten Patrickin perheenkin kodista. )

Tässä kodin esittely uudella tavalla: remonttikohteesta unelmakodiksi. Päävelhona häärii Soldbypatrickfrisk, styling Peeta Peltola.  Photos Mikael Petterson. Maalit Måla&More. matot Roots. Bo Lkv.

Eiks oo ihana?  Asunto on tulossa myyntiin piakkoin ja sijaitsee Fredrikinkadulla. Löydät sen pian Bo lkv:n sivuilta.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat