Kirjoitukset avainsanalla Tikkurila

Maalia, maalia. Juuri nyt maalaaminen houkuttelisi ihan valtavasti. Haluaisin sutia kotini seinät pehmeillä harmaan, maitokahvin ja sinisen sävyillä.  Suunnittelen Mikkelin asuntomessuille HONKA INK talon sisustusta ja olen ollut mukana valitsemassa myös seinien ihania sävyjä. Suurin osa maaleista tulee Tikkurilan valikoimasta ja muutamassa huoneessa revittelemme Nougatin kalkkimaaleilla. Sävymaailma on mustan, harmaan, valkoisen ja vihreän pehmeä yhdistelmä. 

Tämän ihanan asunnon löysin Entrence Mäklerin sivuilta, klik.  Ihan pakko tässä vinkata uusista kalkkimaaleista joita on saapunut Nougatiin. Toinen on Chalk Paint ja toinen Lime Paint, sävyjä ainakin satakunta.  Chalkin pinta on tasaisempi ja Lime Paintin eläväisempi.  Seinien lisäksi näillä voi maalata myös kalusteita ja vaikka ovia. 

Photos via Entrence Mäkleri 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram