Mrs Jones selaa sisustuskirjoja. Törmäsin uusiin maaleihin ja niiden huikeat värisävyt innostivat kaivamaan kuvia tummista seinistä. Selailen täällä Monocrome Home (Hilary Robertson/ kuvat Pia Ulin) kirjaa ja Lotta Agatonin sekä Pia Ulinin kirjaa Colourful. Kauhea himo sutia maalia. Tämä Country French on kotimainen maali, vallan sopiva niin seinille kuin kalusteille. Myrkytön ja ekologinen, hyvä siis. Tilasin heti maalia myös Mrs Jonesille, saimme eilen kuusi sävyä: Hiili, Lumi, Jäkälä, Graniitti, Helmi, Usva... nimetkin on niin makeita.  

Nougatissa näin upeita suteja jotka varmaan sopisivat juuri tälle maalille. Ja sieltähän saa sitten Kalklitir-kalkkimaalia kanssa. Tänään ranteessa Hipaneman uutuus syksyn mallistosta. By Redon aivan uuden hajuveden Rose of no man's land tilasin pikana Petit St.Louisista Lahdesta, josta se saapui ihanassa paketissa. Huomenna kuvaukseen ja sitten taas kaupalla, tulkaapa moikkaamaan. Mukana myös meidän maailman suloisin koiranpentu, kuvia instassa.

Kivaa keskiviikkoa sulle! 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla