Mrs Jones selaa sisustuskirjoja. Törmäsin uusiin maaleihin ja niiden huikeat värisävyt innostivat kaivamaan kuvia tummista seinistä. Selailen täällä Monocrome Home (Hilary Robertson/ kuvat Pia Ulin) kirjaa ja Lotta Agatonin sekä Pia Ulinin kirjaa Colourful. Kauhea himo sutia maalia. Tämä Country French on kotimainen maali, vallan sopiva niin seinille kuin kalusteille. Myrkytön ja ekologinen, hyvä siis. Tilasin heti maalia myös Mrs Jonesille, saimme eilen kuusi sävyä: Hiili, Lumi, Jäkälä, Graniitti, Helmi, Usva... nimetkin on niin makeita.  

Nougatissa näin upeita suteja jotka varmaan sopisivat juuri tälle maalille. Ja sieltähän saa sitten Kalklitir-kalkkimaalia kanssa. Tänään ranteessa Hipaneman uutuus syksyn mallistosta. By Redon aivan uuden hajuveden Rose of no man's land tilasin pikana Petit St.Louisista Lahdesta, josta se saapui ihanassa paketissa. Huomenna kuvaukseen ja sitten taas kaupalla, tulkaapa moikkaamaan. Mukana myös meidän maailman suloisin koiranpentu, kuvia instassa.

Kivaa keskiviikkoa sulle! 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat