Kirjoitukset avainsanalla joulukot

 

Mrs Jones paljastaa: tämän ihana kodin takana on tarina, josta alkoi monivuotinen ystävyys ja työkumppanuus. Tämä on eka ever ikinä KivilahtiKeltanen-tuotantona tehty juttu, vuodelta nakki ja vasara eli veikkaisin että neljän-viiden  vuoden takaa. Olin äitiyslomalla nuorimmaiseni kanssa( joka on jo 6 v) , samoin valokuvaaja Krista Keltanen nuorimmaisensa kanssa. Seurasin Kristan aiempaa blogia ja pistin meiliä: tehdäänkö juttu teidän kodista? Ja mehän tehtiin. Juttu julkaistiin Kotivinkissä.  Tästä jutusta alkoi ihana yhteinen työkuvio, jonka seurauksena teemme juttuja suomalaisiin ja ulkolaisiin lehtiin, kirjoja ja vaikka mitä.  KUvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti.  

 

 

Kommentit (1)

Hely

Mrs Jones    Voi mitä silmänherkkua, en saa tätä kuolaamista millään loppumaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat