Kirjoitukset avainsanalla cillas

Syksyn tyyli ja sininen hetki. Huomaan syksyn tulleen kun kaivan kaapista nahkahousut, neulehuivit, farkut ja mustan bleiserini. Lempifarkkuni Please Jeansit ovat olleet ihan kiven alla mutta nyt helpottaa kun  Cilla's Hietsun torin kulmalla otti ne valikoimaansa. Kesällä taisin jo vinkata aiheesta kun löysin beiget Pleaset kesään ja nyt tuli uusi lähestys josta hankin Trash mallin. Juuri sopivasti kuluneet ja silti siistit töihin ja muihin menoihin.  Cilla's valikoima löytyy myös nettikauppana. Kivaa viikkoa sulle, minä suuntaan kuvausmatkalle Hankoon!  Instan kautta kuvia sitten lempikaupungistani. 

 

 

Molemmat huivit Balmuir. Farkut Cilla's. Blazer Hunkydory. Sneakers Adidas Gazelle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Mrs Jones kävi kameran kanssa kurkkaamassa Cilla's putiikkia Hietsun torin kupeessa. Ihana kauppa ja niin kivoja juttuja. Cilla'sin valimoimassa on vähän kaikkea; sisustusta, tekstiilejä, vaatteita, kivaa lapsille ja miehillekin. Ja kukkakimppuja yhteistyössä InBloomin kanssa. Tässä muutamia makupaloja iloksenne. Cillas's on tuttu pesuaineistaan ja saippuoistaan sekä rakkaudesta ekologisiin tuotteisiin. 

P.s. vinkkaan myös seuraamaan Hietsun hallin fb-sivuja, siellä järjestetään ihania musiikki-ja ravintolailtoja. Ja paikan ravintoloista on tullut myös meidän porukan viikonlopun lounassuosikkeja. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat