Kirjoitukset avainsanalla Lapuan Kankurit

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Mrs Jones kävi Lapualla, Lapuan Kankureiden tehtaalla ja upeassa tehtaanmyymälässä. Tein hankintoja kotiin ja sain sen myötä pienen yhteistyökuvion pellavien suhteen.  Valitsin saareen uudet pellavaiset tyynynpäälliset ja pellavapeitteen, joilla meidän makuuhuone sai aivan uuden ilmeen. Karsastan liian merihenkistä sisustusta ( purjeveneen sisustus pienenä poikkeuksena ehkä) eivätkä tähdet, köydet ja ankkurit ole mun sisustukseni juttu. ( Tatuointina sen sijaan haaveilen ankkuria) Raidat sen sijaan ovat ja todellakin pellava. Nämä ihanuudet ovat Lapuan Kankureiden uutuuksia, klik. Voi mitkä sävyt ja mikä ihana laatu. Yhden viikonlopun nyt näillä pedanneena en voi kuin huokaista onnesta.

 

 

 

Kommentit (1)

Minna.
1/1 | 

Onpas kivan näköiset vuodevaatteet. Lapuan Kankureiden pellavaiset keittiöpyyhkeet ovat muuten lajissaan ihan parhaita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mrs Jones oli Sisustustoimittajat Ry:n mukana matkassa Seinäjoen asuntomessujen lehdistöpäivässä ja samalla matkalla olimme Lapuan Kankureiden kutsumana tutustumassa pellavan maailmaan. Kotiintuomisiksi tuli hankittua muutama ihanuus Lapuan Kankureiden myymälästä ja kuvissa vilahtaa yöpymisen yhteydessä testattavaksi saamani päärynämehujään sävyinen pyyhesetti. Niin ihania! Mustavalkoinen keittiöpyyhe on Reeta Ekin "Eskimo" ja  nimi tietenkin jätskipuikoista. Pellavansävyisiä tyynypäällisiä en voinut vastustaa ja ne päätynevät meille saareen. Kesää kohden pellavalla.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram