Kirjoitukset avainsanalla KivilahtiKeltanen

 

 

Suomen hurmaavimpaan kesäkaupunkiin Hankoon on helppo rakastua. Pitsihuviloiden reunustama Appelgrenintie mutkittelee kohti keskustaa, ohittaen lukuisia hiekkarantoja, lummelammen, tenniskentät ja tunnelmallisia pihapiirejä. Kaikkialla kuplii ilo ja nauru kantautuu pihalta toiselle. Vaikka kesän vilkkaimmat lomakuukaudet ovat jo ohi, Hanko tarjoaa fantastisen paikan hiljentymiseen ja nautintoon. Villa Solgårdenin puutarha levittyy vanhan keltaisen talon ympärille, lempeä tuuli puhaltaa ja uimarantaan on vain muutaman minuutin matka. Tähän miljööseen asetumme.

Lomien jälkeen, heti syyskuun alussa, valtaamme hankolaisen pensionaatti Villa Solgårdenin upeat tilat. Aivan merenrannan tuntumassa, keskellä hurmaavinta huvila-aluetta sijaitsevassa pensionaatissa uppoamme valokuvaamisen ja stailaamisen maailmaan. Villa Solgården lukuisinen makuuhuoneineen ja oleskelutiloineen tarjoaa inspiroivan miljöön kurssimme lokaatioksi. Talon ikkunoista aukeaa näkymä vehreään luontoon ja hohtavanvalkoiset huoneet luovat upean miljöön sisustuskuvaukselle.

 

 

 

KIVILAHTIKELTANEN VALOKUVAUSKURSSI/WORKSHOP MIELENRAUHAA

VILLA SOLGÅRDEN, Tähtikuja 4, Hanko

La-Su 02.-03.09.2017

KURSSIN SISÄLTÖ:

Workshop Villa Solgårdenissa käydään läpi seuraavia asioita:
– kuvattavien osa-alueiden valmistelua
– kuvien ja miljöön rakentamista
– stailaamista
– valaisemista
– kuvaamista
– pohdimme jokaisen tehtävän tueksi esimerkkikuvien kautta sommittelun tärkeyttä
– set upiin valittavien tuotteiden valintaa
– sekä sitä mikä tekee kuvasta toimivan
– jokaisessa tehtävässä huomioidaan valon kulku kuva-alalla
– päivän aikana opitaan kameran säätöjä
– ja miten aukkoa sekä suljinaikaa käytetään kuvauksessa

 

 

Lauantaina 2.9. tapaamme kello 10 pensionaatti Villa Solgårdenin hurmaavissa tiloissa. Aloitamme aamun nostamalla maljan ja tutustumalla toisiimme rennon jutustelun merkeissä. Nautimme herkullisen aamiaisen pensionaatin aamiaishuoneessa. Aamiaisen jälkeen aloitamme kuvaukseen ja stailaamiseen perustuvat tehtävät. Iltapäivällä kokoonnumme taas ruokasaliin yhteiselle herkulliselle lounaalle. Lounaan jälkeen jatkamme tehtäviä aina klo 18 saakka. Tehtävien lomassa juomme päiväkahvit sään salliessa ihanassa puutarhassa.

Kurssipäivän jälkeen illan ohjelma on vapaa, halutessasi voit pulahtaa uimaan viereisellä hiekkarannalla, nautiskella Hangon upeista maisemista kävellen tai vaikka pyöräillen ( Villa Solgården vuokraa myös pyöriä asukkailleen) tai liittyä Kristan ja Jonnan seuraan illalliselle Hangon Makasiineille. Kaikki muut kurssin ateriat ( aamiainen, lounas, kahvit sekä lauantaina että sunnuntaita) sekä yöpyminen Villa Solgårdenissa kahden hengen huoneissa sisältyvät kurssin hintaan. Illallinen on omakustanteinen, koska siihen osallistuminen on valinnaista. Olemme koko illan käytettävissänne ja juttelemme mielellämme kaikesta työhömme, kuvaamiseen ja stailaamiseen liittyvistä asioista.

Sunnuntaina aloitamme aamun yhteisellä aamiaisella Villa Solgårdenin ruokasalissa. Pensionaatin emäntä Kati loihtii herkullisen aamupalan smootheineen ja inkiväärishotteineen. Aamiaisen jälkeen jatkamme kurssiohjelman mukaisesti lounaaseen asti. Lounaan nautimme klo 13 ja samalla jälkeen istahdamme vielä yhdessä juttelemaan workshopin sisällöstä ja toteutetuista tehtävistä. Nostamme yhteiset maljat kurssin lopuksi ja suuntaamme kotia kohti noin klo 14 sunnuntaina.

Workshopin hinta 790e (sis. alv)

Alla lisää kuvia Villa Solgårdenista, jossa tullaan viettämään kaksi päivää ja yksi yö.

 

Jonna Kivilahti ja Krista Keltanen:
“Olemme työskennelleet työparina yli kuuden vuoden ajan tehden sisustuskuvauksia suomalaisiin ja ulkolaisiin lehtiin. Kotimaisista lehdistä teemme juttuja mm. seuraaviin: Glorian koti, Avotakka, Koti&Keittiö, Asun, Deko, Kotivinkki, Kodin Kuvalehti ja Meidän Talo. Agenttimme kautta teemme juttuja myös ulkomaille, esimerkiksi Elle Decoration UK, Elle Decoration Country, Boligdrom Norge, Sköna Hem, Elle Decoration SE ja Schoner Wohnen. Lehtijuttujen lisäksi meillä molemmilla on blogit sekä aktiiviset instagram-tilit. Rakennamme kuvia ja tiloja myös mainoskampanjoihin sekä teemme sisustuskirjoja, joista viimeisimpänä on julkaistu Happy Homes: Hideaways-kirja.“

ILMOITTAUDU KURSSILLE sähköpostitse krista@kristakeltanen.fi 20.08.2017 mennessä.

Kerro meilissä
: nimesi
/puhelinnumerosi
/osoitteesi ja paikkakuntasi. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme 100 e varausmaksun, jonka maksamalla vahvistat paikkasi kurssille. (varausmaksua emme valitettavasti voi palauttaa peruutustilanteessa.) Kurssimaksun loppuosa suoritetaan juuri ennen kurssia elokuun lopussa.

WORKSHOP TUNNELMIA AIKAISEMMILTA KERROILTA….KLIKKAA ALTA:
– Workshop Tiirinkoskella,
 Workshop Nougat Showroomilla,
– Workshop Balder talossa.

LISÄTIETOA sähköpostitse:
krista@kristakeltanen.fi tai puhelimitse 040-5458823
jonna.kivilahti@mrsjones.fi tai puhelimitse 0400-679922

 

Kommentit (0)

Kivaa toukokuuta sulle! Vapun jälkeinen aamu vaati hieman vahvemman kahvin.  Juhlien jälkeen oli kiva palata töihin kun tänään edessä oli reissu Turkuun. Turussa paistoi aurinko ja ihmiset kulkivat T-paidoissa:-)

Kävimme Kristan kanssa tutustumassa Grundlageen, jossa meidän seuraava Workshop järjestetään heti elokuun alussa. Lisätietoa tulossa. Tämä huikea tila on luovan alan ihmisten toimisto ja tila jota saa myös vuokrata kokouksiin ja vaikka juhliin. Klikkaa sivulle Grundlage.fi

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

 

 

MY WORK: KIVILAHTIKELTANEN WORKSHOP TIIRINKOSKEN TEHTAALLA

Olimme viime sunnuntaina pienellä seikkailulla. Paikkana oli satumainen Tiirinkosken Tehdas Hämeenlinnassa.  Satua päivään toi hassun kelin ohella tilan eläimet: hevoset, karja, kanat ja lampaat. Pienimmät karitsat olivat päivän vanhoja ja meidän malleiksi pääsivät kaksiviikkoiset suloisuudet. Päivän aikana oli aurinkoa ja lämpöä, harmautta ja viileyttä ja päivän viimeisen kuvan "juhlat pellolla"-teeman yllätti kunnon lumisade. Kuvasimme, stailasimme ja mietimme kuvanrakentamista. Ihan mahtava päivä. 

Seuraava kurssi, tai rehellisyyden nimissä kaksi seuraavaa,  on jo sovittu ja suunnitteilla. Iskemme kameran jalustan santaan ja palaamme asiaan Turussa ja Hangossa kesän jälkeen. Ensimmäinen toteutetaan Turussa ajatuksella KIVILAHTIKELTANEN GOES TURKU 8.8.2017. Lisää sisällöstä piakkoin, käymme ensi tiistaina kuvaamassa lokaatiot eli workshopin kotina on vasta avattu luovan toiminnan tila Grundlage ja piipahdamme myös Aveliassa kuvaamassa. Toinen syksyn kursseista järjestetään Hangossa, KIVILAHTIKELTANEN GOES HANKO, sen työnimenä on "mielenrauhaa" ja koostamme ohjelmaa parhaillaan. Hangon kaksipäiväinen kurssi toteutetaan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-3.9. hurmaavassa pensionaatti Villa Solgårdenissa, jossa myös yövymme. Lisää tämänkin ihanan workshopin ohjelmasta piakkoin.

Nyt Tiirinkosken tunnelmiin:

Kiitos mahtavat kurssilaiset, taitavat naiset.

Kiitos ihana Krista, kanssasi on upeaa tehdä töitä.

Tuhannet kiitokset Ninnille, Mikolle ja Annille että saimme tulla Tiirinkoskelle!  Mallien vaatteet Tiirinkosken Tehdas. ( turkki ja tyllihame sekä silinteri rekvisiittaa.) Upea painettu Tiirinkosken lampaiden taljoista käsin ommeltu liivi on Ninnin tekemä tilaustyö, tiedustelut Tiirinkosken Tehdas. Kiitos upeasta aamiaisesta ja lounasvohveleista sekä päiväkahvista. 

Kiitokset meidän ihanat mallit, Mikaela ja Sakari, Azzurro Models. Meideän eka yhteinen kuvaus, mutta ei taatusti vika.

PHOTOS KRISTA KELTANEN STYLING JONNA KIVILAHTI LOCATION TIIRINKOSKEN TEHDAS 

 

 

 

Kommentit (1)

 

HAPPY HOMES:HIDEAWAYS on meidän KivilahtiKeltanen uusi kirja: tekstit Jonna Kivilahti ja kuvat Krista Keltanen. Kristan ihanassa blogissa oli upeita kuvia meidän kirjan eilisistä julkkareista Proloque Shopin uusissa tiloissa Iso Roobertinkadulla. Kurkkaa juttua Kristan blogista, klik. 

Kirja kertoo suomalaisista kesäkodeista, mökeistä ja villoista. Pääsimme tekemään juttua ihanista kohteista. Mukana on isoja ja pieniä, uusia ja vanhoja, niin arkkitehdin taidonnäytteitä kuin mummonmökkejä. Kiitos kaikille teille, jotka avasitte kakkoskotienne ovet meille.<3

Kirjan tekstit Jonna Kivilahti. Mä niin rakastan tätä työtä.

Kuvat Krista Keltanen. Kiitos Krista-rakas, kanssasi on ihan upeaa tehdä töitä<3

Kustantaja Cozy Publishing/ Heli Thoren ja Ulla-Maija Lähteenmäki, kiitos kun teitte tämän mahdolliseksi!

Ulkoasu Agency Leroy Päivi Häikiö ja Ylva Lucander, kiitos upeasta ilmeestä!

Editointi Hanni Maula, kiitos Hanni!

Kääntäjä Rebecca Watson, kiitos Rebecca, kielesi on niin kaunista ja elävää.

Olen kiitollinen, onnellinen ja ylpeä.<3 Julkkareissa oli mahtavan paljon väkeä, tunnelma oli hurmaava ja pulppuava. 

Kirja on pian kaupoissa ja sitä saa ainakin seuraavista kirjakaupoista: Akateeminen Kirjakauppa, Suomalainen Kirjakauppa, Adlibris.fi ja sisustuskaupoista: Nougat, Tiirinkosken Tehdas, Avelia, Cilla's, Moko Market, Urban A.

Toivottavasti tykkäätte kirjastamme. Happy Homes-kirjojen sarja jatkuu ja toinen kirja on jo työn alla. Kakkososa ilmestyy jo syksyllä 2017.

 

Alimmassa kuvassa meidän tiimi: Jonna Kivilahti, Krista Keltanen sekä Agency Leroyn Ylva Lucander sekä Päivi Häikiö.

 

Photos Krista Keltanen. Thank you Krista<3

( ja kiitos Balmuir, kun viimeistelitte asuni vaaleanpunaisella Helsinki-huivilla<3)

 

 

 

Kommentit (0)