Kirjoitukset avainsanalla sisustusblogi

MUUTO SS19

Photos Muuto.

Pääsin Tukholman messuilla Stockholm Furniture Fair 2019 tutustumaan Muuton uutuuksiin, joista suosikkejani ovat seuraavat:

ylinnä Ambit Pendant Light

alla Cover Lounge Chair

Visu Barstool Oak 

Linear Steel Table 

Fiber Lounge Chair 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

 

HAAWE Boutique Apart Hotel

Rovaniemen Valtakadulle on valmistunut ajatuksella ja laadulla saneerattu boutiquehotelli. Haawe on Feng Liun haave, josta tuli totta. Huoneistohotelli avasi ovensa ja 14 huonettaan ennen vuodenvaihdetta.  Pääsin kuvausmatkalla yöpymään Haawe boutique hotellin JÄÄ-huoneessa ja samalla saimme kurkata lähes kaikkiin huoneisiin pikaisesti.  Huoneiden nimet kertovat tarinaa: Hanki, Ruska, Laavu. Köngäs, Rakka, Gaissa, Kelo, Kaltio, Usva, Revontuli, Jää, Tunturipuro, Kota...sisustus on suunniteltu luomaan nimen mukainen tunnelma ja värimaailma huoneisiin. Ihastuin ja nukuin kuin lapsi jäisen seinän alla. Jäähuoneen mosaiikkilattia jäi mieleen.  Muissa huoneissa lattiat ovat Timberwisen upeita parketteja.  Tekstiilit ovat Marimekon ja astiat Ittalan. Kaikesta henkii eleetön laadukkuus. 

"HAAWE on Lapin luonnosta inspiroitunut designhotelli, jonka  teemahuoneilla on kullakin oma tarinansa kerrottavana. Aloita matka unelmiisi kotoisasta Kota-huoneesta, tyhjennä ajatuksesi vaaleassa Hanki-huoneessa ja anna lopulta väriloiston ympäröidä itsesi Revontuli-sviitissä. Kulje jokaisen tarinan läpi ja pysähdy hetkeksi. Koe ne kaikki kuullaksesi koko tarinan. Sen, jonka jo näit unessasi. "

Tutustu huoneisiin Haaween sivulla, klik. Haaween suunnittelusta vastasi suunnittelutoimisto Franz, joka muokkasi Feng Liun haaveet ja  ajatukset todelllisuudeksi.  Photos Jani Kärppä

ARCTIC DESIGN CAPITAL, kiitokset kuvausmatkan järjestelyistä Rovaniemen matkailu ja Pia Jokela.  #arcticdesigncapital 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Leipuri Kaisa Johanssonin kotona Porvoossa keittiö ja itse tehdyt keramiikka-astiat ovat arvossaan. Jouluna pari sataa vuotta vanhassa kotitalossa kunnioitetaan perinteitä ja keksitään uusia. Jutun kirjoitti Jonna Kivilahti Glorian Koti 11/2018 lehteen. Kuvat Krista Keltanen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Hurmaavien joulukotien sarjaa jatkaa Kuistin kautta-blogin Heidin koti. Satoi lunta tai ei, Heidin ja Juhan kotona joulun väri on aina rauhallisen valkoinen. Jutun kirjoitti Jonna Kivilahti Juttu on julkaistu Glorian Koti 11/2018 lehdessä. Kuvat Krista Keltanen

 

 

 

  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram