Kirjoitukset avainsanalla sisustusblogi

 

Hemtexin kesä on nyt täällä ihanan saaristohenkisenä. Arc of Scandinavia malliston skandinaavinen väritys ja keveät materiaalit tekevät tuotteista ajattomia. Itse ottaisin näitä heti meille saareen. Melkein tunnen meren tuoksun. 

Photos Hemtex.

 

Lainattu tiedotteesta: Hemtexin Arc of Scandinavia -mallisto tekstiilit ja sisustusesineet ovat saaneet inspiraationsa skandinaavisen puhtaasta ja yksinkertaisesta suunnittelusta. Mallisto yhdistää perinteisen skandinaavisen suunnittelun nykyajan sisustuksen trendeihin ja huokuu raikkaan merellistä tyyliä. Kuoseissa on käytetty muun muassa klassisia raitakuvioita ja maalaisromantiikkaa henkiviä kukkakuoseja. Malliston värimaailma koostuu neutraaleista valkoisen, harmaan sekä sinisen sävyistä. Sisustustuotteissa ja koriste-esineissä käytetyt luonnonmateriaalit täydentävät luonnollista ja klassista mallistoa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

PAPU <3 HAKOLA  yhteistyömallisto yhdistää kaksi vahvaa brändia, Hakolan ja Papun.  Leikkisät ja värikkäät tuotteet täydentävät Hakolan kalusteita ja Papun vaatemallistoa hauskalla tavalla.

 Lainasin tiedotteesta:

Papu ja Hakola ovat luoneet yhteistyömalliston, joka julkaistaan huhtikuussa. Kahden kotimaisen brändin välinen yhteistyö pohjautuu samankaltaiseen visuaaliseen maailmaan, yhteisiin arvoihin sekä ystävyyteen.

"Olen jo vuosikausia ihaillut Papun tuotteita ja brändiä ja leikitellyt ajatuksella yhteistyöstä. Tutustuttuamme Hanna-Riikan ja Annan kanssa tajusimme, että meillä on aivan samanlaisia ajatuksia. Sekä Hakola että Papu ovat omalla alallaan tietyllä tavalla pioneereja, ja uskalsimme lähteä toteuttamaan uudenlaista yhteistyötä. Tuloksena syntyi tuotteita, joka ovat molempien näköisiä, ja mielestäni niistä välittyy hyvin se ilo ja innostus, joka meillä oli niitä suunnitellessamme", Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen kertoo.

Yhteistyö tuo uusia ulottuvuuksia molempien yritysten tuotevalikoimaan. Mallistossa nähdään Papun tuotteissa aiemmin käytettyjä muotoja yhdistettynä Hakolan laadukkaisiin sisustustuotteisiin. "Innostuimme todella yhteistyöstä Hakolan kanssa, sillä visuaaliset maailmamme ovat hyvin samankaltaiset, ja Hakolan tarina ja tuotteet inspiroivat meitä. On hienoa olla kehittämässä alalle uudenlaisia toimintamalleja, sillä kahden vahvan designbrändin suunnittelutyötä ei Suomessa juurikaan tehdä", toteaa Papun perustaja ja luova johtaja, Anna Kurkela.

Hakolalla on huonekalujen valmistamisesta yli 50 vuoden kokemus. Tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä omalla tehtaalla Jurvassa, ja yhdessä nuorten suomalaisten suunnittelijoiden kanssa Hakola luo tuotteita, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Papu on yksi Suomen suosituimmista designvaateyrityksistä, joka valmistaa omaleimaisia vaatteita lapsille ja aikuisille käyttäen leikkisiä kuoseja, ajatonta designia ja vastuullisesti valmistettuja materiaaleja. Jokainen Papu-mallisto suunnitellaan kiinnostavan muotoilun, Hanna-Riikka Heikkilän kuosien ja puhuttelevien väriyhdistelmien ympärille.

Papun taiteellinen johtaja Hanna-Riikka Heikkilä avaa yhteistyömalliston kuosien taustoja: "Suunnitellessani kuosia Papu <3 Hakola -tuotteisiin, halusin luoda koteihin erityistä iloa, heleyttä ja kepeää tunnelmaa. Rakastan eri väriyhdistelmistä muodostuvia sointeja -- värit ovat kuin tuoksut ja äänet kodissa. Ne luovat ihan omanlaisensa tunnelman ihmisten keskelle."

Yhteistyömallisto sisältää rahin ja seinävaatteiden lisäksi kodin piensisustustuotteita. Tuotteet tulevat myyntiin 12.4. Lapsimessuilla osastolla 6e2, Papun sekä Hakolan omissa myymälöissä ja verkkokaupoissa. Kaikki malliston tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Kangas painetaan Aitoossa, ja tuotteet valmistetaan käsityönä Jurvassa kotimaisista materiaaleista. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Oletko jo kuullut TABLEBEDistä? Tämä hauska ja tilaa säästävä innovaatio siis yhdistää vuoteen ja pöydän.  Mun mielestä ihan mahtava ratkaisu.  Harvoin näitä kahta kun samaan aikaan tarvitsee.   Varsinkin lisävuoteen tästä saisi ihan mahtavasti naamioitua ruokatilaan.  Lue lisää alta. 


 

Lainasin tarinaa Tablebedin tiedotteesta:

Tarina sai alkunsa siitä, kun Kemiönsaarelta kotoisin oleva Dine Renfors mietti, miten voisi käyttää kaksionsa neliöitä tehokkaammin.
- Vähensin kodistamme ylimääräisiä tavaroita ja huonekaluja. Pohdin, että kaksi eniten tilaa vievää huonekalua, sänky ja ruokapöytä, eivät ole koskaan samaan aikaan käytössä ja mietin, voisiko ne yhdistää samaan huonekaluun. Tästä syntyi idea tilaa säästävästä pöytävuoteesta.
Renforsin Kemiönsaaren lapsuuden kodin navetan vintillä alkoi innokas ideointi ja nikkarointi, kun hän kehitteli isänsä kanssa useita prototyyppejä etsiäkseen siihen ratkaisua. Perusperiaatteet alkoivat olla selvät ja mukaan toimintaan tuli Renforsin lapsuudenystävä Johan Backas. Tuotetta viimeistelemään palkattiin muotoilutoimisto ED Design Oy ja lopulta uusi huonekaluinnovaatio valmistui myyntikuntoon. Ratkaisu pöydän ja parivuoteen yhdistämisestä on uusi ja yrityksellä on patentti vireillä useaan tekniseen oivallukseen liittyen. Renfors ja Backas etsivät seuraavasi kumppania tuotteen lanseeraukseen ja saivat mukaan sijoitusyhtiö Leap Investors Oy:n, joka tuli myös auttamaan tuotteen brändäyksessä sekä myynnin organisoinnissa. Innovaatio sai nimekseen Tablebed, koska tarkoituksena on tehdä siitä kansainvälinen menestystarina. 

Lisätietoa Tablebedistä: www.tablebed.com

Photos Tablebed

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Umagen Clava Dine-valalsin lanseerattiin tänään neljässä uutuussävyssä: red earth, ochre, umber ja slate.  

Katso lisää www.umage.com

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat