Kirjoitukset avainsanalla sisustusblogi

 

 

Ihana pääsiäinen, uskomattoman pitkä loma ja kaunis valoisa viikonloppu. Tunnelmointia pääsiäiseen on myös tässä DIY-jutussa jonka olemme kolmen tiiminä toteuttaneet: kuvat Krista Keltanen, tee itse ohjeet Sanna Länsivierto ja teksti Jonna Kivilahti. Juttu on julkaistu italialaisessa Casa Facile- lehdessä no 3/2017. 

 

 

 

Kommentit (1)

Mrs Jones rakastaa marmoria. Suurina pintoina, pieninä esineinä ja kaikessa siinä välilläkin. Isovanhempieni kotona oli hallin lattia marmorilaatoilla laatoitettu ja se oli mielestäni kauneinta maailmassa. Omaan kotiin sitä on kymmenen vuoden aikana hiipinyt lähinnä piensisustuksen muodossa ( leikkuulautoja, alustoja jne.) vaikka ihan oikeasti haaveilin jo kymmenen vuotta sitten marmotitasoja keittiöön, No ei tullut, budjetti petti. Viitisen vuotta sitten suunnittelin ja teetin pöydän meidän pihalle. Sen päälle oli tarkoitus valaa betonikansi mutta innostuin sittemmin kivitasoista. Tuumasta toimee, vain viisi vuotta se vei mutta yhden onnekkaan illalliskeskustelun myötä sain omani tilattua Loimaan Kiven kautta. Mahtavan hieno pöytä mulla nyt, vai mitä?

Tuoksukynttilä Cire Trvdon ja Garance Dorén kirja sekä poster Proloque shopista. Kannattaa poiketa tähän hurmaavaan liikkeeseen Iso Roobertinkatu 9. Sisustuskauppa täynnä mitä ihanampia juttuja..

 

 

Kommentit (0)

Viime keväänä pääsimme KIVILAHTIKELTANEN juttua tekemään ihanan Annemon kotiin Milanon lähistölle. Siellä kevät oli jo pidemmällä kuin meillä ja jotenkin juuri tänään keli tuntuu keväiseltä ja matka tuli mieleeni. Juttu julkaistiin Glorian kodissa ja tein siitä postauksen blogiinkin, klik.  Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen.

Oheisena muutama kuva perheen kauniista kodista. Kiitokset jutun tekemisen mahdollistamisesta kuuluu Nougatin Sannalle.  Annemo on tanskalaisen Tine k Homen agentti Italiassa ja siksi kotona on paljon näitä ihanuuksia...

 

Kivaa uutta viikkoa sulle! 

 

Kommentit (0)

 

 

Mrs Jones kävi kameran kanssa kurkkaamassa Cilla's putiikkia Hietsun torin kupeessa. Ihana kauppa ja niin kivoja juttuja. Cilla'sin valimoimassa on vähän kaikkea; sisustusta, tekstiilejä, vaatteita, kivaa lapsille ja miehillekin. Ja kukkakimppuja yhteistyössä InBloomin kanssa. Tässä muutamia makupaloja iloksenne. Cillas's on tuttu pesuaineistaan ja saippuoistaan sekä rakkaudesta ekologisiin tuotteisiin. 

P.s. vinkkaan myös seuraamaan Hietsun hallin fb-sivuja, siellä järjestetään ihania musiikki-ja ravintolailtoja. Ja paikan ravintoloista on tullut myös meidän porukan viikonlopun lounassuosikkeja. 

 

Kommentit (0)