Kirjoitukset avainsanalla Lastenhuone

 

Sain Jenkeistä infon Lewis Home lastenhuoneen tekstiileistä. Lewis Baby on laajentanut mallistoaan lasten lakanoihin ja pyjamiin ja mun mielestä kuvat oli niin kivat että päätin jakaa.  Ja hei, lapsille tuplapussilakana.  Materiaalina on 100% sertifioitu Organic Cotton.  Kurkkaa lisää Lewis Home, klik. 

Lainasin tiedotteesta pätkän: The Lewis designers, Liz & Lizzy wanted to offer a larger selection of design-minded and thoughtful choices for both babies and children. “Our new pajamas collection is a great bridge between our nursery customer and our twin bedding customer, aligning naturally with bedding and the bedtime routine that comes with having young children who enjoy a bit of fun.”

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat