Kirjoitukset avainsanalla nougat

 

 

Mrs Jonesilla on ollut tapana vinkata hyvistä tarjouksista ja tapahtumista: nyt on lempikauppani Nougatin synttäriviikko! Kaikki kaupan ihanuudet nyt tarjouksessa niin kaupalla kuin  myös nettikaupassa eli iloa muuallakin kuin pääkaupungissa asuville. Kävin eilen katsomassa mitä kaikkea ihanaa uutta Nougatista löytyi ja tässä muutama kuva iloksenne. Onnea Sanna ja Nougat! 

 

Kommentit (0)

 

 

Kevät tulee ja samalla kauhea vimma uudistaa kotia. Mulle ainakin.  Aurinko paistaa ja vähintäänkin uudet sohvatyynyt pitäisi vaihtaa.  Kävin kurkkimassa Louise Roen nettisivuja, klik, ja löysin kaikkea ihanaa. Tahtoisin toki vaihtaa kotiini a) tokan  kuvan betonisen lattian b) kalkkimaalatun seinän ( oikeasti haluaisin Chalk Paintia, sitä uutta mitä Nougatista nyt saa, pinta on tasaisempi kuin perinteisen Lime paintin eli kalkkimaalin)  ja vielä c) nuo kivitasot ja pari muutakin juttua. Haaveillahan kai saa;-)

Mutta oikeasti olisin tosi iloinen myös noista kivoista metallikulhoista ja lasipurkeista keittiöön! 

Kivaa viikkoa sulle, tulossa tosi mahtavia kiireitä;-) 

Photos Louise Roe dk.

 

 

Kommentit (0)

 

Lauantaita sulle! Luin just viime viikolla jostain että suomalaiset aloittavat kesästä haaveilun heti joulun jälkeen. No minä ainakin. Kaipaan saareen niin että välillä nään unta kesäpäivistä. Mitä parhaimpaan ajankohtaan oman haaveiluni tueksi ilmestyi Tine K Homen uusi SS17 kataloogi nettimuodossa. Valtavan ihania tunnelmia, kaunista, kaunista! Suomessa Tine K Homea edustaa Nougat. Itse himoitsen nyt koreja kaikissa muodoissaan. Nougatin facebookissa taisi olla linkki suoraan  Tine K Homen kataloogiinkin. Lumimyrskyn keskellä leivon leipää ( kuva instagramissa, gluteeniton pataleipä, ohjeen löydät Mrs Jones blogista tammikuusta 2016, ihan mahtavan hyvää ja helppo ohje, klik ) ja suunnittelen toppahousulenkkiä ensin koiran ja sittemmin Lux valoshown muodossa. Kivaa viikonloppua!  Kuvat Tine K Home SS17.

 

Kommentit (0)

Mrs Jones on saippuahullu. Ja sen lisäksi jaksan tämänkin ikäisenä vielä innostua siitä että sana SAIPPUAKAUPPIAS on sama toisinkinpäin. Halvat on huvit, mutta saippuat on silti ihania. Nougatiin saapui TangentGC ( tuo GC on lyhenne Garment Care-sanoista, sillä Tangent on aiemmin ollut erikoistunut juuri noihin vaatteiden pesuaineisiin ja ihaniin pyykin huuhteluaineisiin, joita olen jo ainakin instan puolella ehtinyt kehua) käsisaippuat ja näitähän oli heti pakko päästä testaamaan. Myönnän, saippuakokemukseni on pitkä ja laaja, olen testannut about kaikki. Nyt tykkään kovasti Aesopin käsisaippuoista, Mustan minttu-kookos ón ikisuosikki sekä Lilla Bruketin Mörk Vanilj  toki myös. Enkä pärjäisi ilman Tine K Homen mandariinintuoksuista käsisaippuaa. Keittiössä mulla on kotimaista Osmian kookosta ja sen hankin hallin ihanasta Kämppä-putiikista.  Mutta Tangentista vielä: ihanan eleetön ilme noissa pulloissa, vaihtelua viimevuosien tummiin purtiloihin. Sopii vallan hyvin meidän mustavalkoiseen kotiin.  Nougatista näitä siis saa, klik.  Mikä on sun lempisaippua? 

 

 

Kommentit (2)

Mrs Jones
Liittynyt27.8.2015

Laura moi
Tuoksut on tosi kivat, keveät ja vähän erilaiset kuin viime aikoina on ollut tarjolla. Olen jo ihan koukussa näihin kahteen. Hinnaksi muistelen että 25 e