Kirjoitukset avainsanalla nougat

 

Lauantaita sulle! Luin just viime viikolla jostain että suomalaiset aloittavat kesästä haaveilun heti joulun jälkeen. No minä ainakin. Kaipaan saareen niin että välillä nään unta kesäpäivistä. Mitä parhaimpaan ajankohtaan oman haaveiluni tueksi ilmestyi Tine K Homen uusi SS17 kataloogi nettimuodossa. Valtavan ihania tunnelmia, kaunista, kaunista! Suomessa Tine K Homea edustaa Nougat. Itse himoitsen nyt koreja kaikissa muodoissaan. Nougatin facebookissa taisi olla linkki suoraan  Tine K Homen kataloogiinkin. Lumimyrskyn keskellä leivon leipää ( kuva instagramissa, gluteeniton pataleipä, ohjeen löydät Mrs Jones blogista tammikuusta 2016, ihan mahtavan hyvää ja helppo ohje, klik ) ja suunnittelen toppahousulenkkiä ensin koiran ja sittemmin Lux valoshown muodossa. Kivaa viikonloppua!  Kuvat Tine K Home SS17.

 

Kommentit (0)

Mrs Jones on saippuahullu. Ja sen lisäksi jaksan tämänkin ikäisenä vielä innostua siitä että sana SAIPPUAKAUPPIAS on sama toisinkinpäin. Halvat on huvit, mutta saippuat on silti ihania. Nougatiin saapui TangentGC ( tuo GC on lyhenne Garment Care-sanoista, sillä Tangent on aiemmin ollut erikoistunut juuri noihin vaatteiden pesuaineisiin ja ihaniin pyykin huuhteluaineisiin, joita olen jo ainakin instan puolella ehtinyt kehua) käsisaippuat ja näitähän oli heti pakko päästä testaamaan. Myönnän, saippuakokemukseni on pitkä ja laaja, olen testannut about kaikki. Nyt tykkään kovasti Aesopin käsisaippuoista, Mustan minttu-kookos ón ikisuosikki sekä Lilla Bruketin Mörk Vanilj  toki myös. Enkä pärjäisi ilman Tine K Homen mandariinintuoksuista käsisaippuaa. Keittiössä mulla on kotimaista Osmian kookosta ja sen hankin hallin ihanasta Kämppä-putiikista.  Mutta Tangentista vielä: ihanan eleetön ilme noissa pulloissa, vaihtelua viimevuosien tummiin purtiloihin. Sopii vallan hyvin meidän mustavalkoiseen kotiin.  Nougatista näitä siis saa, klik.  Mikä on sun lempisaippua? 

 

 

Kommentit (2)

Mrs Jones
Liittynyt27.8.2015

Laura moi
Tuoksut on tosi kivat, keveät ja vähän erilaiset kuin viime aikoina on ollut tarjolla. Olen jo ihan koukussa näihin kahteen. Hinnaksi muistelen että 25 e

 

Mrs Jones toivottavaa mahtavaa aatonaattoa! Meidän huikea KivilahtiKeltanen-jouluturnee ( eli 11 joulukotikuvausta, makupaloja kohteista Mrs Jones facebookissa ) päättyi keskiviikkona ja nyt on aika keskittyä oman perheen jouluun. Tänään suuntaamme halliin ruokaostoksille ja noutamaan viimeisiä lahjoja. Mietin jo eilen hieman aaton kattausta ja tässä tulos: vuoden juhlavin kattaus katetaan Tine K Homen Deli-sarjan lautasin. Meillä on kyseinen Tine K Homen sarja hankittuna saareen ja rakastan sitä. Kävin Nougatissa hakemassa muutamia lautasia lisää ja samalla nappasin Hobstar-laseja lisää.

Aterimet ovat mummini ja ukkini kodista perittyjä ja vihreää pöytään tuo eucalyptuksen oksat In Bloomista. Valkoiset pellavaservietit ja liina Balmuirin. Kukka-asetelmat tein itse Huiskulan kukista eli tuo pienempikokoinen eucalyptuksen oksa ja herkullisen roosat leikkohyasintit Huiskulasta. Kivaa perjantaita sulle, glögin tuoksu tuntuu jo nenässä.  Ja hei, nuo kaikista tyylikkäimmät tulitikut löysin Nougatista. 

 

 

Kommentit (0)

 

 

MY WORK eli työtäni sisustustoimittajana

Uusin eli lokakuun Glorian koti ilmestyi eilen ja wau, meidän tiimi KivilahtiKeltanen on tehnyt siihen peräti kolme juttua. Ekana muutamia lisäkuvia, siis ihanuuksia mitä lehdessä ei nähty, iloksenne tästä upeasta Annemon kodista. (jaan kuvat kahteen postaukseen, huomenna lisää) Tutustuimme ruotsalaiseen Annemo:hon Nougatin Sannan kautta, molemmat ovat Tine k Homen agentteja. Sanna Suomessa ja Annemo Italiassa. Perheen koti on Milanon läheisyydessä, silti niin kaukana että asutaan melkein kuin maalla. Juttu kannattaa lukea Glorian kodista. Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. Ja siis pakko sanoa että yksi upeimpia, tunnelmallisimpia ja hurmaavimpia koteja joissa olen ollut. Ja mehän saatiin asus tässä ihanassa talossa peräti pari päivää. I just love my work;-) ja kiitokset Sannalle<3

 

 

Kommentit (0)