Kirjoitukset avainsanalla myhome

 

Lauantaiterkut sulle! Kohta hypätään autoon ja käydään yhden yön verran saaressa. Kuvat on kesällä meidän mökillä tehdystä jutusta, ja ne on ottanut Krista Keltanen. Juttu on julkaistu syyskuun Glorian Kodissa. (Kolmannen kuvan mahtava untuvapeite on Joutsen Finland -uutuus enkä malta odottaa että pääsen kietoutumaan siihen...) Vikan kuvan ihanat pellavalakanat Langö. 

Story and styling Jonna Kivilahti. Photos Krista Keltanen. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Mrs Jones rakastaa kirjoja, pakko myöntää. Meillä on aina ollut hyllykaupalla kirjoja, lapsuudenkodissakin. Ja muistan isovanhempieni kirjastohuoneen ja myöhemmin olohuoneen seiniä peittäneet valtavat kirjahyllyt, joista paljastui kirjoja kahdessa rivissä. Osan oli  Mummi laittanut  takariviin, muuten ei tila riittänyt. Toivon että rakkaus lukemiseen siirtyy myös lapsilleni. Kuvan pinoissa kirjoja, joissa sanoja enemmän merkkaavat kuvat, visuaalisia nautintoja. Niin ja hassua kyllä, kirjat tuovat kotiini ne ainoat väripilkut. Muuton jälkeen meillä on vielä kirjoja autotallissakin.  Kivaa torstaita sulle! 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Easy like sunday morning... sunnuntain kepeyttä. Aurinkoinen aamu, ulos jo ennen kello kahdeksaa koiranpennun kanssa... sitten kahvia ja vielä sänkyyn lukemaan lehtiä ja selailemaan kirjoja. Kuvan kirja on Malene Birgerin huikea opus Move and Work. Lakanat Balmuir Maggiore, saatu jo jonkin aikaa sitten blogin kautta. Kivaa sunnuntaita sulle! 

 

 

 

 

Kommentit (32)

Ritva Lepikkö
8/32 | 

Oih, tarviisin just tollaisen huivin. Kaunista ja lämmintä syksyä kaikille, erityisesti Mrs. Jonesille.

Arhippa
14/32 | 

Jo kyllä kelpaisi :) Syksy on lempivuodenaikani kun saa kääriytyä kaikkeen ihanan pehmeään ja lämpimään

Mirkkuli
15/32 | 

En nyt ihan pääse jyvälle mihin pitäisi kommentoida syysterkut. Toisessa keskutselussa näyttää olevan yli 100 viestiä, mutta siinä en ole kommenttikenttää. Sivun lopussa taas on kenttä, mutta kommentteja näyttää olevan vain reilut 10???

MariS
26/32 | 

Syksy on niin ihanaa aikaa tuoksuineen, väreineen ja kirpeine ilmoineen ja kun vielä saa kaivaa pehmeät, lämpimät villaneuleet ja -huivit kaapista ja sytyttää kynttilät palamaan... mä niin nautin!

Mia H
27/32 | 

Mukana ihanan huivin arvonnassa. Hienoa, kun Suomesta löytyy tuollainen laadukas brändi !

Viveka
31/32 | 

Syksy on lempivuodenaikani ja Balmuirin huivi tekisi siitä entistäkin ihanamman!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram