Kirjoitukset avainsanalla Stockholm Furniture fair

 

Tukholman huonekalumessujen aikaan Dux järjesti lehdistötilaisuuden, jossa esiteltiin paitsi uutuuksia ja niiden tekijöitä, myös klassikot pääsivät esille.  Uusinta uutta on sängynpääty ja designyhteistyö tanskalaisen Norm Architectsin kanssa. Sängyistään kuuluisa ruotsalaisfirma on tuttu huippulaadustaan ja ainakin naapurissa nuo klassikkotuolit Jetson ja Karin ovat kovassa nosteessa.  Mullekin kelpaisi kyllä heti. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tunnelmia Tukholmasta Stockholm Furniture Fairilta. Oma suosikkini on vuodesta toiseen Lotta Agatonin stailaama Stringin osasto ja tälläkin kertaa ihastuin. Uusi beige sävy on houkutteleva ja sopii moneen tilaan.  Klassikko taipuu moneen ja näyttää uudessa sävyssä raikkaalta. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Terveisiä huonekalumessuilta Tukholmasta! Muutama kurkistus messutarjontaan.

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jones messuilla Stockholm Furniture Fair 2017: Stylisti Lotta Agatonin luoma Contrasts trendinäyttely. Ilmiöitä, värejä, muotoja. Näyttely oli rakennettu erivärisiksi huoneiksi, työhuone roosa, ruokasali sininen jne. Pehmeitä sävyjä ja selkeän konstailematonta tyyliä. Inspiroitukaa, olkaa hyvät. Alla kuvassa ihana Lotta Agaton, jonka tapasimme osastolla. ( ja tapasimme myös supervalokuvaaja Kristoffer Johnssonin, iik.) Lisää trendeistä tulossa...

 

Kommentit (4)

Sisulainen
1/4 | 

Ihana arvonta❤. Seuraavaksi uuteen kotiin haluaisin hankkia kid mohair-viltin harmaana😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram