Terveisiä Kölnin huonekalumessuilta! Kävimme Sisustustoimittaja Ry:n kanssa tutustumassa messuihin ja niiden uusiin ideoihin. Valtavat messusalit pullistelivat suuria muotoa värejä. Pikainen kooste messujen tunnelmista:

Kaikki oli ripauksen ISOMPAA, niin sohvat, valaisimet, kasvit kuin vuoteetkin. Sohvapöydissä ja pikkukalusteissa korostuivat KEVEÄT lankamaiset muodot. Värit olivat kuitenkin se isoin juttu: PALJON VÄREJÄ. Ja itselläni mieleen jäivät erityisesti uudenoloiset TUMMAT SÄVYT: tummansininen, viininpunainen, tummanvihreä, musta, ruskea. Uusi sävy on terrakotan sukulainen, mielestäni ruusunmarjan sävy. KULTA, KUPARI ja metallisävyt jatkavat. PUU on vahvana materiaalina mukana kaikkialla, jalopuisena ja tummempana versiona. SAMETTIA oli paljon sohvissa, tyynyissä...matot olivat upottavan pehmeitä ja muhkeita. Ja VIHERKASVEJA kaikkialla.

Å

Kommentit (2)

Kotilaituri
4/2 | 

Upeita värejä ja ihanaa vastapainoa valkoisuudelle. Kiitos messukokemuksesta 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla