Kirjoitukset avainsanalla Kaikkien Aikojen Joulu

 

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin viides luukku aukeaa ja sieltä paljastuu kalenterin ensimmäinen KivilahtiKeltanen-tuotantoa oleva joulukoti. Teimme jutun Kaikkien Aikojen Joulu-lehteen, joka kannattaa nyt heti kipaista lehtipisteestä. Upeaa kotia asuu Eija perheineen ja koti sijaitsee Pietarsaaressa. Nämä on niitä toteutuneita unelmia, tiedäthän..olisipa meillä koti vanhassa talossa, keskellä piparkakkumaista pikkukaupunkia..ja sataisipa lunta kun heittelemme pihalla lumipalloja. Just näin satumainen oli kuvaustilanne viime talvena. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Eijan ihania kuvia voit seurata instagramissa mylittlesilverlinings. Juttu on julkaistu A-lehtien Kaikkien Aikojen Joulussa 2015.

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat