Kirjoitukset avainsanalla saari

Mrs Jonesin mökillä tuulee. Ja tänä kesänä on satanutkin tavallista enemmän. Noista seikoista huolimatta rakastan saaristoa ja mökillä olemista. Ja olihan siellä muutama aurinkoinen päiväkin, kuten kuvauspäivä. Teimme jutun meidän mökistä Glorian Kotiin, nyt myynnissä olevaan numeroon, ja sieltä voit lukea jutun. Kuvat Krista Keltanen. Teksti ja mökin sisustus Jonna Kivilahti. 

Samalla haluaisin sanoa TERVETULOA MRS JONESIN KOTIIN, lukemaan blogia, joka on jo 4 ja puoli vuotta vanha, mutta juuri tänään muuttanut Glorian Kotiin. Tyyli jatkuu samana, mustavalkoisena, elämäniloisena, tyylistä, kodeista ja kivoista asiosta ilahtuneena. Mrs Jonesin arkiminä on sisustustoimittaja ja stylisti Jonna Kivilahti. Mrs Jones blogin kylkeen on kasvanut myös lifestyle-kauppa ja oma vaatemallisto. 

 

 

Kommentit (2)

Annika

Moi, kaikkialla täällä sivulla osoite mukaanlukien lukee Kodin kuvalehti, ei Glorian koti...????

Susanna Glorian Kodista
Liittynyt6.2.2015

Moi Annika! Meillä on yhteissaitti, jossa ovat kimpassa Kodin Kuvalehti, Glorian Koti ja Suuri Käsityö. Jonna on nimenomaan Glorian Kodin bloggaaja (minkä ilolla julistamme!!!), vaikka www-osoitteessa - ainakin tällä haavaa - on Kodin Kuvalehti.

Ja tervetuloa saitillemme, Mrs Jones!