Kirjoitukset avainsanalla roots living

Kävin eilen Roots Livingin pressitilaisuudessa firman Lauttasaaren toimistolla. Kuulin samalla Susanna Venton  mielenkiintoisia pohdintoja kestävästä kuluttamisesta arjessa.  

Roots Livingin mallistoon kuuluu mattoja, todella upeita. Materiaaleina hamppu, villa, pellava tai puuvilla. Matot saavat inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Lisää matoista toisella kertaa, nyt jaan muutamia kuvia päiväpeitteistä jotka veivät sydämeni.  Mallistoon kuuluu kaksi mallia, toinen pellavaa ja toinen silkkiä. Kummatkin on käsinommeltu ja tikattu. Käsityö työllistää yksinhuoltaja-äitejä Intiassa ja mahdollistaa heille työskentelyn kotona. Intialainen käsityötaito ja suomalainen design kohtavat tässä tuotteessa mitä parhaiten.  Kuvat Roots Living.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram