Kirjoitukset avainsanalla musta

Kaupallinen yhteistyö Balmuirin kanssa.

 

Mrs Jones on hulluna Balmuiriin, se ei liene salaisuus. Ja blogiani pitkään seuraanneet ( Mrs Jones täyttää helmikuussa kuusi vuotta) tietävät, että suosin Balmuirin lakanoita. Kesällä pellavaa ja muutoin Percale-pellavaisia Maggiore-lakanoita. Ja jee, nyt ne ihanuudet saa myös MUSTANA eli Caviar sävyssä. Maggioreissa on nyt nukuttu jo monta yötä.  Ja ei, mustissa lakanoissa ei nuku mustia unia;-)  Maalasin meidän makuuhuoneen seinän valkoiseksi ( se oli musta melkein kymmenen vuoden ajan) ja nyt mustat lakanat tuntuvat tosi hyvältä valinnalta. Omaan sänkyyni valitsin mustat Maggiore-pussilakanat ( tuplakoko) jotka yhdistin valkoiseen aluslakanaan. Tyynyt ovat Caviar-sävyä ja kooltaan 50X60 cm sekä 60x80 cm. Ihana detalji on tuo tyynyliinan kulmaan brodeerattu B. Kurkkaa lisää Balmuirin nettikaupasta. Ja vink, vink, Mrs Jones blogissa tulossa pian myös Balmuirin huiviarvonta. Kivaa viikkoa sulle! 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mrs Jones mainitsi uuden Glorian kodin bloggaajien palstallakin mustista seinistä ja niihin ihastumisestaan. Tämän ihanuuden löysin Entrencen sivuilta klik ja pakko myöntää, että ihan huikealta näyttää. Asuntomessuillakin oli paljon tummia pintoja ( ja ei, siniset ja mustat seinät eivät todellakaan ole jo menneet pois muodista vaan ovat just nyt hyviä valintoja) kun kävin lehdistöpäivänä kurkkimassa valmistuvia messukohteita. Suuntaammekin ensi viikolla kuvausmatkalle tekemään juttua kahdesta upeasta talosta. Huomenna hyppäämme Oulun koneeseen ja teemme sillä suunnalla kaksi juttua, kivaa! 

Kuvat Entrence Mäkleri 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Musta on Mrs Jonesin suosikkiväri. Petasin mustat Langon pellavalakanat meidän sänkyyn ja oli pakko napata muutama kuva. Mustia lakanoita on aika vaikea löytää ja vaikka ne ovat nousemassa petaushitiksi, on saatavuus vielä haastavaa. Mrs Jonesin valikoimassa on tämä Langön pellavapussilakana ja tyynyjä, valitsin itse Pantonen värikartalta  tämän mustan sävyn ja olen tosi tyytyväinen tuotteeseen.  Sain vinkin että myös H&M Home olisi ottanut valikoimaan melkein mustaa harmaata pussilakanaa. Usein multa kysytään että miksi mustaa...ei liity mitenkään mieleni mustuuteen, enkä ole goottikaan;-)

Lainaan jostain bongaamaani lausetta: Women who dress in black, live colourful lives. Kivaa viikkoa sulle! 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin neljäs luukku aukeaa joulukuun ekana, mutta mitäs siitä. Kirkkaampi aamu kuin joulukuussa noin yleensä, vai mitä? Kirmasin koiranpentumme kanssa ulos jo ennen seitsemää ja ehkä sateen puuttuminen teki tästä aamusta jotenkin valoisamman.  Joulukuun ensimmäisen päivän johdosta nuorin tytär heräsi helpommin kuin viikkoihin, ehkä kuukausiin. Joulukalenterin ekan luukun avaamista kun on odotettu jo pitkään. Voi mikä ilo. Teinit suhtautuivat asiaan maltillisemmin;-)  

Rakastan Joulua ja erityisesti joulun odotusta. Joulu hiipii meille hitaasti. Paperitähdet ovat jo muutamassa ikkunassa, kynttilät palavat iltaisi ja glögi kuumenee.  Muuten saan iloa arkeen vaikkapa nyt noista ekan kuvan puhtaista valkoisista lakanoista, joihin sain sujahtaa viime yöksikin. Muutama kokous edessä, palataan;-)

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram