Huomenta kaverit, sori blogihiljaisuus: saaressa ei vaan yhteydet toimi kovin hyvin. Pikaisella kaupunkireissulla bongasin aamukahvin kanssa netissä kiertäessäni: norjalainen KK Living-lehti on julkaissut jutun Tine K Homen omistajan ja luojan Tinen perheen kodista. ( Suomessa paras valikoima Tine k homen tuoteita löytyy Nougatista)  Itse olen ollut kodissa kahdesti juttua tekemässä ja onpa hauska nähdä kuinka talon ilme on siitä muuttunyt. Tämän jutun voit lukea,

Kommentit (1)

Ihana matto ruokapöydän alla ja tajusin myös, että meiltähän puuttuu sängynpääty! Pakko saada semmoinen...osaisikohan itse tehdä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat