Kirjoitukset avainsanalla kesäkoti

 

Heinäkuun helteitä odotellessani olen selaillut lehtiä inspiraatiota etsien. Lantlivistä löysin tämän supersöpön pikkukodin, kesämökin joka on vain 18 m2 kokoinen.  Kaikki tarvittava silti löytyy. Jutun on tehnyt ja kuvat ottanut Minna Mercke-Schmidt ja juttu on julkaistu Lantliv-lehdessä. Tämä yhden sävyn sisustaminen toimii pienessä tilassa valtavan hyvin ja kodin vihreä on tosi raikas sekä iloinen valinta. Juttuun klikkaat tästä. Kivaa perjantaita sulle! 

 

 

Kommentit (0)

 

 

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA KASVIHUONEELLA

Haaveilin kasvihuoneesta kauan, varmaan toistakymmentä vuotta. Muutama vuosi sitten haaveesta tuli totta kun kotimainen VEG-ET-ABLE kasvihuone rantautui saareen. Suomalaisen arkkitehdin suunnittelema kasvihuone on oaitsi kooltaan hyvä, myös ulkoasultaan kaunis. Kasvihuoneen paikka on kesämökin takana, kauniissa metsäisessä kohdassa.  Jutun voit lukea uudesta Glorian kodista. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Ja Veg-et-Ablen sivuille klikkaat tästä.  Upeat laatat La Parra, klik. 

 

 

Kommentit (0)

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA MARIN UPEASSA KESÄKODISSA TURUN SAARISTOSSA

 

Pääsimme viime kesänä kylään Turun ulkosaaristossa sijaitsevaan ihanaan kesäkotiin. Koti on turkulaisen sisustusliike Avelian omistajan Marin ja hänen perheensä kesäkoti.  Talon ja saunarakennuksen on suunnitellut arkkitehti Pekka Mäki perheen toiveiden pohjalta. Mustalla ja valkoisella, saaristoon sopivasti, sävytetty talo on sisustettu pehmein hiekan ja valkoisen sävyin. Jutun voit lukea Glorian kodin toukokuun numerosta. Teksti Jonna Kivilahti, Kuvat Krista Keltanen. Sisustusliike Avelia, klik. Kiitos Marille ja koko perheelle<3

 

Kommentit (0)

 

Sain ihanan viestin instagramin kautta, tai oikeastaan kaksikin. Meidän kesäkodista tehty juttu on julkaistu viime kesänä Glorian kodissa ja nyt tänä kesänä ruotsalaisessa Allt I Hemmet-lehdessä ja hollantilaisessa lehdessä myös. Sain terkkuja niin ruotsalaiselta kuin hollantilaiselta lukijalta ja innostuin kaivelemaan näitä vanhoja kuvia. Kuvat Krista Keltanen. Styling ja juttu Jonna Kivilahti. Tämä on siis meidän kesäparatiisi, vuokramökki ihanassa Inkoon saaristossa. Ja täällä koitan varastaa muutamia lomapäiviä perheen kanssa aina kun voin. Tällä viikolla on vuorotellen paistanut pilvettömältä taivaalta ja satanut kaatamalla. Illalla saari peittyi sankan sumun sisään ja poltin kynttilöitä. Rakastan Suomen saaristoa. 

 

Kommentit (0)