Kirjoitukset avainsanalla fair

Terveisiä Kölnin huonekalumessuilta! Kävimme Sisustustoimittaja Ry:n kanssa tutustumassa messuihin ja niiden uusiin ideoihin. Valtavat messusalit pullistelivat suuria muotoa värejä. Pikainen kooste messujen tunnelmista:

Kaikki oli ripauksen ISOMPAA, niin sohvat, valaisimet, kasvit kuin vuoteetkin. Sohvapöydissä ja pikkukalusteissa korostuivat KEVEÄT lankamaiset muodot. Värit olivat kuitenkin se isoin juttu: PALJON VÄREJÄ. Ja itselläni mieleen jäivät erityisesti uudenoloiset TUMMAT SÄVYT: tummansininen, viininpunainen, tummanvihreä, musta, ruskea. Uusi sävy on terrakotan sukulainen, mielestäni ruusunmarjan sävy. KULTA, KUPARI ja metallisävyt jatkavat. PUU on vahvana materiaalina mukana kaikkialla, jalopuisena ja tummempana versiona. SAMETTIA oli paljon sohvissa, tyynyissä...matot olivat upottavan pehmeitä ja muhkeita. Ja VIHERKASVEJA kaikkialla.

Å

Kommentit (2)

Kotilaituri

Upeita värejä ja ihanaa vastapainoa valkoisuudelle. Kiitos messukokemuksesta 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat