Kirjoitukset avainsanalla lifestyle

 

 

Pelkistetty tyyli hurmaa. Zen-rivitalon tyylikäs sisustus on jätetty keveäksi ja ilmavaksi. Talon arkkitehti on Ola Jonsson ja hauskinta tässä on se että rivitalo sijaitsee Östermalmilla, ihan Tukholman keskustassa. Ruokatilassa huomioin nuo huikean hienot puiset rimat tilaa jakamassa. Löysin kuvat Residence Magazinen sivuilta, klik. Ja linkin takaa niitä kannattaa kurkata lisää, juttukin on mielenkiintoinen lukea.   Photos Mikael Lindblad.  Styling: Pamela Pomplitz

 

 

 

 

Kommentit (0)

 

 

KÄRPÄSENÄ KATOSSA: KOHTI SUURTA JUHLAA MESLEWIN TAPAAN

Kävin elokuussa vanhimman tyttäreni kanssa vanhojenpukua ostamassa Meslewin Leenalta ja silloin tuli puheeksi Suomen juhlavuosi ja lukuisat iltapukujuhlat. Leena keksi järjestää naistenjuhlat barokkiteemaan ja kävin napsimassa kuvia inspiraatioksi.  Meslewistä löytyy satoja vaihtoehtoja juhlapuvuiksi ja kokohaitari on huikea, koosta 30 kokoon 60. Värivaihtoehtoja on loputtomasti. Pitsiä, strasseja, tylliä...kaikkea ihanaa. 

Kaikkien asujen stailaus Leena Meslewi. Juhkapuvut, laukut ja korut  Meslewi.

Meikki Nina H. Raakakakut Raw'More. Juomat FinnSpring. Kuvat Jonna Kivilahti. 

 

 

 

Raw'Moren huikeat raakaherkut ovat kaikki gluteenittomia, munattomia ja maidottomia eikä tuotteissa ole valkoista sokeria. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Tuotteet valmistetaan Raw'Moren kahvilassa luomuraakaaineista. 

Mukana juhlissa:

Styling ja puvut Leena Meslewi 

Kaikki juhlapuvut, korut ja laukut ovat Meslewin valikoimasta

Meikki Nina H

Kuplivat vedet Finn Spring

Raakakakut ja muut herkut Raw'More

malleina Leena,  Siiri ja Meslewin Leena

Kuvat Jonna Kivilahti

Kommentit (0)

Maanantain iloksi naapurimaan ihana asunto Fantastic Frankin valikoimasta.  Selkeä ja rauhallinen värimaailma, simppelit valinnat ja jotenkin ihanasti pysähtynyt tunnelma. Muodikas, mutta ei liian.  Lisää kuvia voit katsoa täältä, klik. Photos Fantastic Frank.  Kivaa viikkoa sinulle;-)

 

Kommentit (0)

 

 

Hauskaa lauantaita sulle. Kävin viikolla Nougatissa hakemassa muutaman hauskan tuotteen, sellaisia "viimeinen silaus" tyyppisiä juttuja. Tässä Fröströssel eli siemenströsseliä, jolla voi koristella vaikka aamun jugurtin kuten minä. Toinen hauska juttu on purkki kuivattuja kukkia, Blomsterströssel,  joilla voi somistaa ruokaa. Ainakin Sandrossa niitä näytti olevan käytössä somisteena.  Hauskoja!  Musta kulho on Muubsin ja Living24/7 nettikaupasta.  Keittiöpyyhe on Glorian kodin omaa mallistoa, suunnittelija Anna-Kaisa Melvas ja valmistaja Jokipiin Pellava. 

Kommentit (1)

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram