Mrs Jones on tosi harvoin postannut kaupalta, toisin kuin ennen. Sain yhden kommentin, jossa sanottiin että mainostan vaan omaa kauppaa blogissa. Noh. Toisaalta sitten kaivataan kuvia. Blogihan oli ensin ja kauppa sitten kasvoi siihen kylkeen, tavallaan pyynnöstä ja antamastanne  ideasta.  Kuvasin ihania juttuja ja sain pyyntöjä että miksen voisi tarjota niitä blogin kautta myyntiin, perustin sitten ex-tempore nettikaupan. Nettikaupasta kasvoi kivijalkaliike Haukilahteen, kodin lähelle.  Ja muutama pop up liike, Hangossa poppailtiin viime kesänä ja Helsingissä nyt.  Pienenä yrittäjänä uskon että te blogini tutut lukijat tiedätte mistä on kysymys, en suinkaan tyrkytä näitä juttuja vaan iloksenne kuvaan visuaalisia kuvia, joita blogin/instan/fb kautta jaan. Palaute on 99% ihanaa, mutta kyllä sitä aina jää miettimään, hyvää mieltä kun haluaisin tarjota, en ärsyttää.  

Kommentoikaa vaan jos herättää ajatuksia. Tämä nyt johdantona sille että meille tuli mielettömän ihania uutuuksia ja innostuin kuvaamaan. Mrs Jones Haukilahti avoinna ma-pe 11-18, la 11-15 ja su 12-15. Mrs Jones Helsinki pop up shop ma-pe 10-18, la 10-16 ja su 12-16. Kivaa maanantaita Sulle! 

 

 

Niin ja se muuta; MRS JONES BLACK FRIDAY 27,11.

ja ALAKERTA aukeaa taas huikein tarjouksin💙

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla