
KESÄKAUSI ON AVATTU...
ihan parhaat herkut tuli tehtyä ja jaoin niistä kuvan instassakin. Lupailin ohjetta ja tässä se tulee. Fetaherkun olen oppinut ystävältäni Annalta, Annapalaaanna-blogista ( tunnet ehkä vanhalla nimellä: Kirjatoukka ja Herra Kamera-blogi) Anna teki tätä ihanuutta viime kesänä meidän mökillä.( Annan blogista löytyy tarina siitäkin päivästä) Virallinen ohje löytynee myös Annan blogista ( muistelen että ohje oii alunperin Gauharin tyttöjen?) mutta tässä oma versioni.
FETAHERKKU
2 pakettia fetaa ( niitä litteitä, olikohan nimi Patros)
2 sitruunaa
hyvää oliiviöljyä
valkosipulia, suolaa, mustapippuria.,
Superhelppoa. Pienennä feta rouheeksi haarukan avulla, Kaada sekaan oliiviöljyä, pilko valkosipulia ja purista sitruunoiden mehu. Raasta sekaan myös sitruunankuorta. Mausta pippurilla ja suolalla. Sekoita ja herkku on valmis. Korista jollain kauniilla vihreällä, vaikkapa mintunoksalla. Nauti vaikka leivän päällä.
VINKKI: Itse käytän tähän Olivadon avokadositruunaöljyä.
Tyttärieni toivomuksesta tein myös kanamelonisalaattia. Kaikki ihanat marokkoastiat ovat Nougatista.
Kanamelonisalaattiin tarvitset:
grillattuja tai uunissa paahdettuja kanan rintafileitä
salaattia, pinaattia, rucolaa, pinjansiemeniä
melonia, mansikoita, tomaatteja
ja sekaan hyvää oliiviöljyä sekä balsamicoa. Nam.
Kivaa torstaita sulle!