Mrs Jones rakastaa joulua. Mutta...kun meillä työn ansiosta joulun vietto saattaa alkaa kuvauksien muodossa jo vaikka syyskuussa, tulee juhlakausi aika pitkäksi. Oman kodin koristeet laitan esille aika viime tinkaan ja riisun pois jo uudenvuoden juhliin. Paitsi paperitähdet ikkunoista ja kynttilät, joita saa vapaasti tuikkia kaikkialla. Tänä jouluna kynttilät ovat palaneet ahkerasti By Lassenin kynttelikössä, jonka pukki toi Zarrosta. Myös marmorinen tarjotin on aiemmin hankittu sieltä. Mummilasta muistuttava maljakko löytyi Nougatista, kuten keraamiset eläimetkin. Nappasin ruokakaupasta kimpun valkoisia ruusuja ja pyhät mentiin niillä. Jotenkin tuntuu että vuosi ei oikein lähde käyntiin..puuh. Kaikki kuvatkin on vähän vinksallaan;-) Huomenna ehkä rytmi löytyy kun koulutkin alkavat. Kivaa viikkoa sulle ja lupaamani kirjapostaus jo kuvienkäsittelyssä.

P.S. ByRedon tuoksukynttiöitä saa Suomessa Lahdesta, hurmaavasta Petit St. Louis-putiikista. Tämän Cassis Glacén  ( limited edition) nappasin mukaan kuvausmatkalta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat