Kirjoitukset avainsanalla Innofabri

 

MY WORK: SISUSTUSSUUNNITTELIJA ANNE-MARIE REINIKKA

Mrs Jones kotikäynnillä eli kotijuttua tekemässä, tällä kertaa saimme puhuttua sisustussuunnittelija Anne-Marie Reinikan avaamaan kotinsa ovet meille. Kuvat Krista Keltanen, klik ja juttu sisustustoimittaja Jonna Kivilahti, klik. Juttu on julkaistu Glorian kodissa no 9/2015. Olemme tehneet useampia juttuja myös Anne-Marien asiakkaiden ihanista kodeista. Täällä kuitenkin Japani on läsnä ja miksikö? Opiskellessaan Taideteollisessa korkeakoulussa Anne-Marie vietti miehensä kanssa puolisen vuotta vaihdossa Japanissa ja menetti sydämensä maalle. Perheen Helsingin kodin erikoisuutena onkin japanista vaikutteensa saanut makuuhuone. Kurkkaa myös Anne-Marien Innofabrin sivuille, klik.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat