Moikka, piipadin vain sanomaan moikat ennen vappuhulinoita, jotka varmaan osalla alkavat jo huomenna. Ainakin ilmapalloja metsästetään, simakin pitää löytää valmiina kun unohtunut ihan kokonaan laittaa sitä kotona. Koitan metsästää gluteenittomia vappuherkkuja kanssa. Taidan turvautua Vaneljaan, klik.  Mrs Jonesin Haukilahden kauppa on avoinna koko huomisen perjantain ihan normaalisti klo 11-18, mutta lauantaina kiinni. Tervetuloa moikkaamaan ja sovittamaan vaikka vappumekkoa. Tein Mrs Jonesin fb sivuille ja Instagramiin Flipagramilla hauskoja pikkuvideoita, pientä harjoittelua vaatii;-)

Mitätä tässä muuta, juurrutan Italiasta tuomiani viikunapuun oksia, jotta saisin ehkä oman pienen puunalun. Ja selailen huimaa kasaa uusia lehtiä. Vihdoin tuli myös tanskasta tilaamani RUM Bookazine, Rumin erikoislehti englantilaisin tekstein. Onhan se ihan kiva vähän tarinaakin ymmärtää. Kivaa torstaita sulle! 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla