Kirjoitukset avainsanalla carrara

Mrs Jones rakastaa marmoria. Suurina pintoina, pieninä esineinä ja kaikessa siinä välilläkin. Isovanhempieni kotona oli hallin lattia marmorilaatoilla laatoitettu ja se oli mielestäni kauneinta maailmassa. Omaan kotiin sitä on kymmenen vuoden aikana hiipinyt lähinnä piensisustuksen muodossa ( leikkuulautoja, alustoja jne.) vaikka ihan oikeasti haaveilin jo kymmenen vuotta sitten marmotitasoja keittiöön, No ei tullut, budjetti petti. Viitisen vuotta sitten suunnittelin ja teetin pöydän meidän pihalle. Sen päälle oli tarkoitus valaa betonikansi mutta innostuin sittemmin kivitasoista. Tuumasta toimee, vain viisi vuotta se vei mutta yhden onnekkaan illalliskeskustelun myötä sain omani tilattua Loimaan Kiven kautta. Mahtavan hieno pöytä mulla nyt, vai mitä?

Tuoksukynttilä Cire Trvdon ja Garance Dorén kirja sekä poster Proloque shopista. Kannattaa poiketa tähän hurmaavaan liikkeeseen Iso Roobertinkatu 9. Sisustuskauppa täynnä mitä ihanampia juttuja..

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram