Kirjoitukset avainsanalla makuuhuone. kirja

 

 

Easy like sunday morning... sunnuntain kepeyttä. Aurinkoinen aamu, ulos jo ennen kello kahdeksaa koiranpennun kanssa... sitten kahvia ja vielä sänkyyn lukemaan lehtiä ja selailemaan kirjoja. Kuvan kirja on Malene Birgerin huikea opus Move and Work. Lakanat Balmuir Maggiore, saatu jo jonkin aikaa sitten blogin kautta. Kivaa sunnuntaita sulle! 

 

 

 

 

Kommentit (32)

Ritva Lepikkö

Oih, tarviisin just tollaisen huivin. Kaunista ja lämmintä syksyä kaikille, erityisesti Mrs. Jonesille.

Arhippa

Jo kyllä kelpaisi :) Syksy on lempivuodenaikani kun saa kääriytyä kaikkeen ihanan pehmeään ja lämpimään

Mirkkuli

En nyt ihan pääse jyvälle mihin pitäisi kommentoida syysterkut. Toisessa keskutselussa näyttää olevan yli 100 viestiä, mutta siinä en ole kommenttikenttää. Sivun lopussa taas on kenttä, mutta kommentteja näyttää olevan vain reilut 10???

MariS

Syksy on niin ihanaa aikaa tuoksuineen, väreineen ja kirpeine ilmoineen ja kun vielä saa kaivaa pehmeät, lämpimät villaneuleet ja -huivit kaapista ja sytyttää kynttilät palamaan... mä niin nautin!

Mia H

Mukana ihanan huivin arvonnassa. Hienoa, kun Suomesta löytyy tuollainen laadukas brändi !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat