Kirjoitukset avainsanalla pasta

Mrs Jones rakastaa pastaa. Tämä suosikki on peruja parinkymmenen vuoden takaa, Kasnäsin kesistä purhehdusmatkoilta ( kiitos ohjeesta Siirille ja Tarjalle). Omaani olen vuosien mittaan vähän muokannut ja nyt se menee about näin;

Pilko sekalainen valikoima erilaisia tomaatteja, mozzarellaa ja reilusti valkosipulia kulhoon. Valuta päälle ihaninta oliiviöljyä. Rouhi sekaan mustapippuria ja suolaa. Pilko sekaan yrttejä; basilikaa, ruohosipulia, minttua ja mitä nyt penkistä löytyy. Anna maustua ainakin tunnin verran. Keitä pastaa ja sekoita tomaatti-mozzarellaseos kuumaan pastaan. Lisää parmesania ja suolaa sekä pippuria maun mukaan suoraan annokseen. Nam. Omani tein gluteenittomana versiona. Astiat Tine K Home.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat