Mrs Jonesilla on ilo aloittaa uusi arvonta!  Tällä kertaa iloitaan siitä, että Mrs Jonesin blogi muutti Glorian kotiin.  Kommentoimalla tämän postauksen perään voit voittaa vuoden tilauksen Glorian Koti-lehteä! Iloa siis koko vuodeksi.  Arvon yhden voittajan. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 9.11. 2015 klo 23.59. Iloa arvontaan! 

Kommentit (152)

mirkku

Sinun blogillesi oiva paikka tuo Glorian koti. Upea blogi upeassa lehdessä. Mukana arvonnassa

Sikke

Sinulla on mielenkiintoinen ja ammattimaisesti toteutettu blogi jota on ilo seurata. Olen glorian kodin lukija ja osallistun mielelläni arvontaan.

Maarit

Ehdottomasti mukana arvonnassa ja kiitos hyvästä blogista, joka tuon tuosta inspiroi katsomaan omaakin kotia 'uusin silmin' :)

Kristallisokeri

Kiva, kaunis blogi! Myymälääsi pitäisi päästä käymään. Pidän jutuista, missä kaunista on saatu aikaan pienellä rahalla ja tuunaten. 

Irina

Moi! Suomen kieli ei ole minun äidin kieli, sen takia minulla on paljon virheitta, kun kirjoitan. Ja pyydän anteeksi tästä. Mutta katson ja luen tämä blogi joka päivä ja aina odotan jotain kiva. Tykkän blogin kovasti arkkin estetikkasta ja elegannista. Ja sanon suoran, että haluaisin saada Glorian koti lehti, koska tykkan kaiiki kaunista.

Jonna

Toivottavasti onni suosii. Glorian Koti on kokenut hyvän, raikkaan muodonmuutoksen. Voisin taas palata sen pariin.

mai

Onpa kiva arvonta! Ja lehti!

sun blogi kyllä sopii kyseiseen lehteen jotenkin äärimmäisen hyvin :)

Susanna

Nykyisistä kotimaisista sisustuslehdistä ehdoton suosikkini niin visuaalisesti kuin sisällöllisestikin <3

Vierailija

Kiva lehti, joka on kehittynyt parempaan suuntaan. Olisi kiva odotelle jokaista nroa suoraan kotiin.

mantu

Ulkomailla oleilun jälkeen koti Suomi ja suomalaisuus nousee taas huippuunsa. Odotan sisustuslehtien selaamista kotisohvalla ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram