Kirjoitukset avainsanalla Mrs Jones blogi

Blau SS19 malliston tunnelmia iloksenne.  Ihania materiaaleja ja sävyjä. Tekee mieli suunnitella uusia ratkaisuja keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Kuvat Minna Jones.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

HAAWE Boutique Apart Hotel

Rovaniemen Valtakadulle on valmistunut ajatuksella ja laadulla saneerattu boutiquehotelli. Haawe on Feng Liun haave, josta tuli totta. Huoneistohotelli avasi ovensa ja 14 huonettaan ennen vuodenvaihdetta.  Pääsin kuvausmatkalla yöpymään Haawe boutique hotellin JÄÄ-huoneessa ja samalla saimme kurkata lähes kaikkiin huoneisiin pikaisesti.  Huoneiden nimet kertovat tarinaa: Hanki, Ruska, Laavu. Köngäs, Rakka, Gaissa, Kelo, Kaltio, Usva, Revontuli, Jää, Tunturipuro, Kota...sisustus on suunniteltu luomaan nimen mukainen tunnelma ja värimaailma huoneisiin. Ihastuin ja nukuin kuin lapsi jäisen seinän alla. Jäähuoneen mosaiikkilattia jäi mieleen.  Muissa huoneissa lattiat ovat Timberwisen upeita parketteja.  Tekstiilit ovat Marimekon ja astiat Ittalan. Kaikesta henkii eleetön laadukkuus. 

"HAAWE on Lapin luonnosta inspiroitunut designhotelli, jonka  teemahuoneilla on kullakin oma tarinansa kerrottavana. Aloita matka unelmiisi kotoisasta Kota-huoneesta, tyhjennä ajatuksesi vaaleassa Hanki-huoneessa ja anna lopulta väriloiston ympäröidä itsesi Revontuli-sviitissä. Kulje jokaisen tarinan läpi ja pysähdy hetkeksi. Koe ne kaikki kuullaksesi koko tarinan. Sen, jonka jo näit unessasi. "

Tutustu huoneisiin Haaween sivulla, klik. Haaween suunnittelusta vastasi suunnittelutoimisto Franz, joka muokkasi Feng Liun haaveet ja  ajatukset todelllisuudeksi.  Photos Jani Kärppä

ARCTIC DESIGN CAPITAL, kiitokset kuvausmatkan järjestelyistä Rovaniemen matkailu ja Pia Jokela.  #arcticdesigncapital 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KEVÄÄN 2019 VÄREJÄ on uutisoitu jo pitkin syksyä arvuutellen mikä väreistä nousee hitiksi ja mikä vielä kaipaa aikaa saadakseen paikkansa sydämessä.  Itse uskon valkoisen ja kitin kymmenien sävyjen, harmaiden, ruskean hentojen ja ihan suklaaruskeidenkin lämpimien sävyjen nousuun. Sininen tuntuu hyvälle, roosan sävyt ja oranssi myös pieninä detaljeina.

Mutta keltainen, mistä se tuli? Muodinko puolelta? Mulla on aivan kuumottava tarve saada makuuhuoneen samettityynyjen kasaa värittämään vielä muutama leijonankeltainen samettityyny. Ihanat keltaiset kuvat Bungalow. Photos Bungalow. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mahtavat uuden vuoden 2019 toivotukset!

Juuri sähköpostiini kilahtaneet Annon uudet Purus SS19 malliston inspiraatiokuvat tuntuvat ihanan keväisiltä. Valitsin kolme suosikkiani. Photos Anno. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram