Kirjoitukset avainsanalla Mrs Jones blogi

SLOW AW 19/20 TINE K HOME

Tanskalainen Tine K Home on ollut suosikkejani jo kymmenen vuoden ajan eli oikeastaan koko lempikauppani Nougatin olemassa olon ajan, sieltä merkin löysin. Syksyn ja talven uudet kuvat ovat mausteisen lämpimiä. Ihastuin tuohon uuteen tuoliin ensisilmäyksellä! Myös seinien mokkamainen mattapintainen maali ja ruskean sävyt tuntuvat nyt niin houkuttelevilta.   Photos Tine K Home. 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HAKOLAN UUTUUDET, tässä ne tulevat: Joanna Laajiston suunnittelema Bobo-nojatuoli ja -sohva.  Samuli Helavuon Mama ja Hanna Anosen Cocktail-valaisin.  Niin ihanat ja hyväntuuliset. Photos Hakola. 

 

Hakolan tiedotteesta: 

Bobo - Joanna Laajisto

Bobo on muotokieleltään pehmeä, eikä sen mukavuudesta ole tingitty. Selkänojan kaarevat muodot myötäilevät ihmisen kehoa ja kutsuvat vetäytymään sen nurkkaan.

Bobo-sohvassa sekä -nojatuolissa on sympaattiset jalkojen säärystimet, jotka saa halutessaan myös pois.

Mama - Samuli Helavuo

Mama-tuolissa yhdistyy äärimmäisen vaativa jurvalainen puusepäntyö ja loppuun asti hiotut yksityiskohdat.

Kaarevien muotojen aikaansaamiseksi vaaditaan jopa viisi erilaista taivutetta. Tuoli valmistetaan vain kovimmista puulajeista, eli saarnesta ja tammesta. 

Cocktail - Hanna Anonen

Cocktail on Hakolan ensimmäinen valaisin ja siksi mielenkiintoinen uusi aluevaltaus.

Cocktail-valaisin muuttaa sisustuksen kuin sisustuksen leikkisäksi ja kiinnostavaksi, ja tuo tilaan tiettyä wow-efektiä. Valaisimen valmistaminen vaatii todella paljon käsityötä, sillä jokainen 118 tikusta maalataan käsin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

INSPIROIVA KOTI sunnuntain iloksi. Kurkin muutamia koteja taas naapurimaan kiinteistövälitysfirmojen sivuilta.  Tämä ihana ja inspiroiva koti löytyi Entrence Mäklerin sivuilta kilk, kurkkaa lisäkuvia täältä.  Keittiö on huikean hieno, juuri jotain tuollaista itse laittaisin jos keittiötä olisin suunnittelemassa.  Vinttiasunnon kulmat ja avaruus  hurmasivat ainakin minut. Photos Entrence Mäkleri

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

INSPIRAATIOTA loppukesän kotiin. Kaupunkiin palaaminen herättelee ajatuksia kodin ilmeen päivittämisestä ( ja ainakin mulla kaappien siivoamisesta). Jos ei muuten niin uutta ilmetta taion vaikka puhtain ja raikkain lakanoin tai metsästä poimituin kimpuin. Ihanat kuvat lainasin Tell me more-brändin sivuilta, klik. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram