Kirjoitukset avainsanalla nespresso

 

 

 

 

KAHVIA, KIERRÄTYSTÄ JA VASTUULLISUUTTA

Kahvihullun arki koostuu lukuisista kupeista cappuchinoa, lattea ja espressoa. Olen Nespresso-koneen lumoissa ja viime talvena uusittuun keittiööni suunnittelin aamiaiskaapin, johon mahtuu peräti kaksi kahvikonetta rinnakkain. Itse käytän Nespresso Barista-konetta, jolla vaahdotan maidon erikseen kannussa ja valutan kahvin kapselista tuttuun tapaan. Muu perhe on tottunut perinteiseen Nespresson koneeseen ja sekin on käytössä päivittäin.  Ja mitä tästä seuraa...no kahvia tietenkin mutta myös tyhjiä kapseleita. Meillä kuluu päivässä helposti kymmenkunta kapselia. 

Kiinnitin huomiota tähän kapseliasiaan jo aiemmin kun sain tiedotteen, jossa kerrottiin seuraavaa: 

"Nespresso-kahvikapselit voi kierrättää sataprosenttisesti kahvinpuruineen pienmetallinkeräyspisteissä ja ekopisteissä Suomessa valtakunnallisesti. Suomessa on yli 20 000 pienmetallin keräyspistettä, joissa voit kierrättää käytetyt Nespresso-kahvikapselisi. Kahvinpuru toimii alumiinin sulatusprosessissa polttoaineena, jolloin säästyy energiaa. Suomessa käytetyt Nespresso-kahvikapselit valetaan alumiiniharkoiksi teollisuuden jatkokäyttöön. Nespresso ei ole valinnut kapselien materiaaliksi alumiinia vain siksi, että se suojaa ja säilyttää laatukahvin aromit ja maut parhaiten, vaan myös siksi, että se on ympäristöystävällinen rajattoman kierrätettävyytensä ansiosta." 

Rupesin seuraamaan kertyvien kapselien määrää ja päätin kerätä ne omaan paikkaansa kierrätystä varten.  Nyt Nespresso on valmistanut myös oman sylinterin muotoisen astian, johon kapselit voi kerätä ja siitä helposti kaataa kierrätysastiaan.  Kokemuksia sen käytöstä lisään instagramiin. 

Tärkeää tietoa minulle oli myös tämä: 

"Alumiini on loputtomiin kierrättävä materiaali ja sitä voidaan kierrättää aina uudelleen ja uudelleen. Kierrätetyistä Nespresso-kahvikapseleista valmistetaan uusia Nespresso-kahvikapseleita sekä erilaisia tuotteita ja kompenentteja teollisuuden jatkokäyttöön. Nespresso-kahvikapselit eivät kuormita luontoa tai aiheuta jätevuoria sataprosenttisen kierrätettävyytensä ansiosta. Nespresso on luonut käyttämälleen alumiinille täyden kierrätysketjun. Nespresson Dharkan-kahvikapseleista valmistetaan mm. laadukkaita ViktorInox-veitsiä."

Ja tälläisen oranssin Victorinox- linkkarin sain Nespressolta kokeiltavaksi aiemmin ja jotenkin se konkretisoi asian. Kierrätetyistä kapseleista valmistetaan ihan oikeita tavaroita. Lisätietoa aiheesta löydät Nespresson nettisivujen vastuullisuusosiosta: https://www.nespresso.com/fi/fi/our-choices/

ja kuten jo instagram stories puolella lupasin: LUPAAN OLLA HEITTÄMÄTTÄ YHTÄÄN KAPSELIA ENÄÄ ROSKIKSEEN. elikkä kierrätykseen menevät alumiinikapselit tästä eteenpäin. 

/kaupallinen  yhteistyö Nespresson kanssa instagramissa/

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Piipahdin vaan moikkaamaan, hauskaa lauantaita sulle. Tummansininen on väri, joka tekee huimaa paluuta vahvana sisustusvärinä ja keväällä kaikki mikä nyt pukeutumisessa on mustaa, vaihtuu keväällä siniseen. Mustikat, sinisen kaunein sävy. Farön kotimainen leikkuulauta on Miikka Vanhamaan designia ja ihan mahtava. ( otin heti omalle kaupalle valikoimaan) Ja nyt on kahvin aika...hetkeksi jalat ylös, kahvitauko ja sitten kirjoittamaan.  

Kommentit (17)

Heidi / Kuistin kautta
4/17 | 

Tämä lämmittäisi ihanasti syksyn viimoissa. ehdottomasti mukana!

Annanen
9/17 | 

Balmuir on niin viehättävä merkki - etenkin syksyyn! Tuo kaulassa ei tulisi kylmä koulun vetoisilla käytävillä. Kaunis huivi.

Ja lämpöistä syksyä sinulle ja lukijoille! :)

Ansku
15/17 | 

Oih,mikä huivi!Balmuir kiinnostaa, ja tuo huivi kaulallani ois niin ihana<3 Lämmintä syksyä sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram