Kirjoitukset avainsanalla haawe

 

 

HAAWE Boutique Apart Hotel

Rovaniemen Valtakadulle on valmistunut ajatuksella ja laadulla saneerattu boutiquehotelli. Haawe on Feng Liun haave, josta tuli totta. Huoneistohotelli avasi ovensa ja 14 huonettaan ennen vuodenvaihdetta.  Pääsin kuvausmatkalla yöpymään Haawe boutique hotellin JÄÄ-huoneessa ja samalla saimme kurkata lähes kaikkiin huoneisiin pikaisesti.  Huoneiden nimet kertovat tarinaa: Hanki, Ruska, Laavu. Köngäs, Rakka, Gaissa, Kelo, Kaltio, Usva, Revontuli, Jää, Tunturipuro, Kota...sisustus on suunniteltu luomaan nimen mukainen tunnelma ja värimaailma huoneisiin. Ihastuin ja nukuin kuin lapsi jäisen seinän alla. Jäähuoneen mosaiikkilattia jäi mieleen.  Muissa huoneissa lattiat ovat Timberwisen upeita parketteja.  Tekstiilit ovat Marimekon ja astiat Ittalan. Kaikesta henkii eleetön laadukkuus. 

"HAAWE on Lapin luonnosta inspiroitunut designhotelli, jonka  teemahuoneilla on kullakin oma tarinansa kerrottavana. Aloita matka unelmiisi kotoisasta Kota-huoneesta, tyhjennä ajatuksesi vaaleassa Hanki-huoneessa ja anna lopulta väriloiston ympäröidä itsesi Revontuli-sviitissä. Kulje jokaisen tarinan läpi ja pysähdy hetkeksi. Koe ne kaikki kuullaksesi koko tarinan. Sen, jonka jo näit unessasi. "

Tutustu huoneisiin Haaween sivulla, klik. Haaween suunnittelusta vastasi suunnittelutoimisto Franz, joka muokkasi Feng Liun haaveet ja  ajatukset todelllisuudeksi.  Photos Jani Kärppä

ARCTIC DESIGN CAPITAL, kiitokset kuvausmatkan järjestelyistä Rovaniemen matkailu ja Pia Jokela.  #arcticdesigncapital 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram