Kirjoitukset avainsanalla tine k home

 

Lauantaita sulle! Luin just viime viikolla jostain että suomalaiset aloittavat kesästä haaveilun heti joulun jälkeen. No minä ainakin. Kaipaan saareen niin että välillä nään unta kesäpäivistä. Mitä parhaimpaan ajankohtaan oman haaveiluni tueksi ilmestyi Tine K Homen uusi SS17 kataloogi nettimuodossa. Valtavan ihania tunnelmia, kaunista, kaunista! Suomessa Tine K Homea edustaa Nougat. Itse himoitsen nyt koreja kaikissa muodoissaan. Nougatin facebookissa taisi olla linkki suoraan  Tine K Homen kataloogiinkin. Lumimyrskyn keskellä leivon leipää ( kuva instagramissa, gluteeniton pataleipä, ohjeen löydät Mrs Jones blogista tammikuusta 2016, ihan mahtavan hyvää ja helppo ohje, klik ) ja suunnittelen toppahousulenkkiä ensin koiran ja sittemmin Lux valoshown muodossa. Kivaa viikonloppua!  Kuvat Tine K Home SS17.

 

Kommentit (0)

 

 

MY WORK eli työtäni sisustustoimittajana

Uusin eli lokakuun Glorian koti ilmestyi eilen ja wau, meidän tiimi KivilahtiKeltanen on tehnyt siihen peräti kolme juttua. Ekana muutamia lisäkuvia, siis ihanuuksia mitä lehdessä ei nähty, iloksenne tästä upeasta Annemon kodista. (TÄSSÄ OSA 2) Tutustuimme ruotsalaiseen Annemo:honNougatin Sannan kautta, molemmat ovat Tine k Homen agentteja. Sanna Suomessa ja Annemo Italiassa. Perheen koti on Milanon läheisyydessä, silti niin kaukana että asutaan melkein kuin maalla. Juttu kannattaa lukea Glorian kodista. Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. Ja siis pakko sanoa että yksi upeimpia, tunnelmallisimpia ja hurmaavimpia koteja joissa olen ollut. Ja mehän saatiin asus tässä ihanassa talossa peräti pari päivää. I just love my work;-) ja kiitokset Sannalle<3

 

 

Kommentit (0)

 

 

MY WORK eli työtäni sisustustoimittajana

Uusin eli lokakuun Glorian koti ilmestyi eilen ja wau, meidän tiimi KivilahtiKeltanen on tehnyt siihen peräti kolme juttua. Ekana muutamia lisäkuvia, siis ihanuuksia mitä lehdessä ei nähty, iloksenne tästä upeasta Annemon kodista. (jaan kuvat kahteen postaukseen, huomenna lisää) Tutustuimme ruotsalaiseen Annemo:hon Nougatin Sannan kautta, molemmat ovat Tine k Homen agentteja. Sanna Suomessa ja Annemo Italiassa. Perheen koti on Milanon läheisyydessä, silti niin kaukana että asutaan melkein kuin maalla. Juttu kannattaa lukea Glorian kodista. Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. Ja siis pakko sanoa että yksi upeimpia, tunnelmallisimpia ja hurmaavimpia koteja joissa olen ollut. Ja mehän saatiin asus tässä ihanassa talossa peräti pari päivää. I just love my work;-) ja kiitokset Sannalle<3

 

 

Kommentit (0)

 

Mrs Jones on haaveillut tästä kaapista ja vuosia. Tai oikeastaan olen hankkinut sen jo aikaa sitten mutta koska kotona ei ole ollut sille tilaa, säilytin sitä kaupallani. Nyt kun Mrs Jonesin Haukilahden kauppa sulkeutuu ( lisätietoa Mrs Jones fb) niin toin sen vihdoin kotiin.

Vanha vintagesenkki sai väistyä ja tämä Tine K Homen tummanharmaa umpipuinen kaappi valtasi tilan. Kaappia voi kysellä  Nougatista.   Ihan mahtavaa kun laseille, kulhoille ja kaikelle muullekin tarpeelliselle on vihdoin oma paikkansa. Kivaa viikonloppua sulle, itse olen kaamean flunssan ja poskiontelontulehduksen  vuoksi ollut ihan sänkypotilaana monta päivää.  Habitarekin näyttää jäävän välistä, pöh. 

Mrs Jonesin kaupan LOPPUUNMYYNTI ma-pe klo 11-18 ja la 11-15. Myymme kaiken pois -20%, -30% ja -50% alennuksin. Myös kalusteet...lisätietoa löydät Mrs Jonesin facebookista. Tervetuloa tekemään mahtavia löytöjä.

 

 

Kommentit (1)

kaappirakkautta täälläkin

Hei!
Tuo kaappi on oikea tilaihme! Meillä on kans ollu se melkein kaksi vuotta. En oo päivääkään katunu sen ostamista. Vielä kun saisi samaa tyyliä jonkun matalan senkin, sivupöydän tai laatikoston. Sellanen olis hieno, mikä näkyy joskus tine k:n kuvissa. (musta, useampi laatikko) Tuntuu vaan, ettei mistään löydy. Vinkkejä kaivataan!!! Poistin keittiöstä kiintokaapit, niin olis tarvetta.