Musta on Mrs Jonesin suosikkiväri. Petasin mustat Langon pellavalakanat meidän sänkyyn ja oli pakko napata muutama kuva. Mustia lakanoita on aika vaikea löytää ja vaikka ne ovat nousemassa petaushitiksi, on saatavuus vielä haastavaa. Mrs Jonesin valikoimassa on tämä Langön pellavapussilakana ja tyynyjä, valitsin itse Pantonen värikartalta  tämän mustan sävyn ja olen tosi tyytyväinen tuotteeseen.  Sain vinkin että myös H&M Home olisi ottanut valikoimaan melkein mustaa harmaata pussilakanaa. Usein multa kysytään että miksi mustaa...ei liity mitenkään mieleni mustuuteen, enkä ole goottikaan;-)

Lainaan jostain bongaamaani lausetta: Women who dress in black, live colourful lives. Kivaa viikkoa sulle! 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat