Mrs Jones kaipaa inspiraatiota, selailen siis nettiä. Pinterest on vuorossa pian mutta ensin kurvasin muutaman ruotsalaisen kiinteistövälitysfirman kautta. Tämä ihanuus löytyi Entrence Mäklerin kautta, klik.  Photos via Entrence. 

Olin viikonloppuna Tallinnassa rakkaan ystäväni polttareissa ja keräsin naisenergiaa omaankin jaksamiseen. Nyt on kaksi päivää naurettu niin että vatsaan sattuu. Tallinnasta vielä...luulen että edellisestä käynnistäni on aikaa toistakymmentä vuotta ja nyt suunnitteilla onkin inspiraatiomatka työn merkeissä. Ajattelin tutustua oikein kunnolla Tallinnan sisustus-ja muotitarjontaan sekä ihaniin ravintoloihin. Josko vaikka ens kuussa ehtisi. Ensin kerään vähän voimia ja parannan peruskuntoa, sain aamulla rautaa tiputuksella suoraan suoneen koska selvisi että kärsin pahasta anemiasta ja olen ollut pitkään aika heikossa hapessa. Postausta Tallinnan sisustustarjonnasta sitten tietenkin tulossa. Mutta tässä ja nyt: kivaa viikkoa sulle! 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla