Kirjoitukset avainsanalla kivilahtikeltanen. sisustuskirja

VUODEN 2017 ENSIMMÄINEN POSTAUS. Kivaa uutta vuotta sinulle, toivon että kaikilla juhlapyhät menivät mitä hauskimmin,. 

Harmaan sävyjä, ei elämässä vaan tavaroissa. Rakastan mustaa ja valkoista, sen myötä väkisinkin myös harmaa on oma sävyni. Joulun aikaan sain kotiin jo kesällä Bukowskis Marketista huutamani Bertoian Diamond-nojatuolin, jota on pitkin syksyä kunnostettu. Tuoli on nyt valmis ja mattamustana mitä makein. Ja toiveeni toteutui: jo kolmannella luokalla ihastelin tätä tuolia parhaan ystäväni Even huoneessa ja mitä tässä nyt meni reilut 30 vuotta tai jotain  että tuoli vihdoin mulla on. Upea harmaa pitkäkarvainen lampaantalja on kotimainen ja Tiirinkosken Tehtaan omista lampaista tehty. 

Harmaata myös vaatteissa, huomaan viihtyväni neuleissa ja joulumarkkinoilta Tiirinkosken Tehtaalta lähti mukaani Hunkydoryn harmaa neulemekko/tunika. Yhdistän sen Malene Birgerin nahkahousuihin tai vaan paksuihin mustiin sukkiksiin ja bootseihin. Raaka-Rå mustanharmaa kuppi sen sijaan tarttui matkaan Porvoon retkeltä muutama päivä sitten ( kaveriksi valkoiselle samanlaiselle) ihasta Cafe Postres kahvilasta vanhasta kaupungista. Sinne kannattaa todellakin mennä, kiitos vinkistä NIta. Kuvia mun instassa. Niin ja noi nilkkurit ovat alelöytö Malenen nettikaupasta -40% alennuksella. Kannatti odotella koko syksy niin sain hyvällä alella;-) Joulupukille kiitos maailman ihanimmasta lempilempilempikasmirhuivistani; Balmuirin Helsinki-huivi suurimmassa koossa ja taivaallisen kauniissa harmaan sävyssä. Kiitos<3

Mahtavaa vuoden ensimmäistä viikkoa sulle. Mun viikko menee kirjan tekstejä kootessa, ( ja Detox-teetä juodessa, tuo upea purkki Aveliasta Turun retkeltä)  lisätietoa kirjasta voin kertoa pian. Kohta voimme jo vilauttaa kanttakin ja kertoa kirjan nimen. Tulossa siis uusi KivilahtiKeltanen sisustuskirja, kustantaja Cozy Publishing. Jee, niin makea projekti. Mikäs tässä on kirjoja tehdessä kun tiimiin kuuluu paras valokuvaaja, paras kustantaja, paras taittaja..ja superhienot kohteet. Tässä kohtaa koen olevani erityisen onnekas työstäni<3.  Mukana uusissa tuulissa siis sisustustoimittaja Jonna Kivilahti, valokuvaaja Krista Keltanen, kustantaja Cozy Publishing: Heli Thoren ja Ulla-Maija Lähteenmäki, ulkoasu Päivi Haikiö/Agency Leroy.  Pus teille kun olette olemassa. 

 

 

 

 

Kommentit (5)

Villis
3/5 | 

Niiin ihania kuvia, niiin ihania lahjoja! Siis ihanaa odotella kirjaanne, olette todella hyvä tiimi työssänne! Oikein mukavaa alkanutta vuotta, kuulolla ollaan!

Sanna
5/5 | 

Hei, mulla kaksi huonokuntoista Bertoiaa. Vaativat hitsausta, muutaman osan, hiekkapuhalluksen ja maalauksen. Missä kunnostit omasi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram