MY WORK: LOTTA JA LASSE MANNERHEIMINTIELLÄ

Ihana koti, jonka Lotta ja Lasse ehtivät jo laittaa myyntiinkin kun tila loppui kesken. Kunnes sisustussuunnittelija Anne-Marie Reinikka pisti asunnon pohjan uusiksi ja koti olikin vallan sopiva perheelle. Putkisaneerauksen yhteyteen ajoitettu remontti sujui mallikkaasti ja vanhasta keittiöstä tuli lastenhuone, hallista keittiö, olohuoneesta makuuhuone ja makuuhuoneesta olohuone. Mahtavat kuvat Krista Keltanen. Teksti Jonna Kivilahti. Kivilahtikeltanen-tuotantoa. Juttu on julkaistu Dekossa.

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

-Milla

Kaunis koti! Pari yksityiskohtaa kiinnitti huomioni, osaatkohan kertoa makuuhuoneen taulun ja valkoisen, 3-portaisen jakkaran alkuperää tarkemmin?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat