Kirjoitukset avainsanalla sera helsinki

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA SERA HELSINGIN HANNAN KOTONA

Sera Helsinki mattojen luojat Hanna ja Anna avasivat molemmat kotinsa ovet meille KivilahtiKeltanen-juttua varten. Hannan perheen koti on itse suunniteltu ja perheen tarpeisiin rakennettu. Upeat Sera Helsinki matot ovat löytäneet paikkansa kodin huoneissa. Hannan kodista tehty juttu on julkaistu Glorian Koti lehdessä no 12/2017.

Words and production Jonna Kivilahti

Photos  Krista Keltanen 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

MATTORAKKAUTTA. No sitä se oli, ensisilmäyksellä. 

Meillä ei juurikaan ole ollut mattoja, osin siksi että kaikissa kotimme makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa on musta kokolattiamatto ja olohuoneessa yksi suuri Beni Ourain-matto, joka täyttää koko huoneen.  Olin kuitenkin jo pidempään miettinyt meidän aulaan mattoa ja kun törmäsin Sera Helsingin mattoihin pistin heti tilausta sisään.  Kaarna-matto on uskomattoman ihana. 

Hanna ja Anna perustivat Sera Helsingin ja vastaavat mattojen suunnittelusta. Matot valmistetaan Etiopiassa ja mikä hienointa, yritys työllistää erityisesti maan heikoimpia: kutojissa on vammaisia ja sokeita, jotka muuten eivät työllistyisi kotimaassaan. Lisää Sera Helsingin tarinasta voit lukea täältä, klik. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram