Kirjoitukset avainsanalla kids

 

Kolmen tyttären äitinä olen oppinut olemaan ajoissa yhden jutun kanssa. Nimittäin talvipuvun ja vastaavasti kevätpuvun hankkimisessa. Nyt kaksi vanhinta tytärtäni valitsee toki omat asunsa mutta nuorimmaisen kanssa saa äiti auttaa. Tämän talven valinta on Racoon, jo useammasta talvesta tuttu. Tämän talven takiksi löysin sydäntakin ja melkein mustana;-)  Pilkullinen ihanuus sai kaverikseen harmaat henkselihousut. Maailman pehmoisin fleecetakki on saman valmistajan. Ihanuudet löysin suomalaisesta nettikaupasta www.lastentaikamaa.fi

Eskarilaiselle tuli samalla hankittua teemaan sopivaa sisävaatetusta tanskalaiselta Phister&Philinalta. Jo kesämallistosta tutut ( meillähän oli näitä Mrs Jonesillakin kesällä)  trikoovaatteet jatkavat samanhenkisinä syksyyn: haalari, mekko, trikoot ja ihana pitkähihainen t-paita, näistähän syntyi nuorelle neidillemme palapelipuvusto. Helppoa ja  mukavaa arkeen.

 

Kommentit (0)

 

Kävimme loppuviikosta nuorimmaisen kanssa Teatteri Hevosenkengässä katsomassa Tatu ja Patu-esityksen, kun saimme kutsun bloggaajien tapahtumaan. Samalla kun oli mahdollisuus tavata paitsi näytteijöitä myös  teatterinjohtaja Kirsi Siren ja teatterikuraattori Sanna Hallen.  Saimme tutustua lasten kanssa myös lavastamoon ja nukkejentekijän huoneeseen. Pääsimme kurkistamaan tulevan näytelmän nukkeluonnoksia ja valmistumassa olevia nukkeja. Nukentekijä Fanny Lieto paljasti yhden nuken tekemiseen kuluvan kaksi viikkoa täysiä työpäiviä, huimaa. Nyt valmistellaan helmikuussa ensi-iltaan tulevaa Eemeli-näytelmää. Ja Tatu ja Patuhan nyt on ihan mahtava.

 

 

Kommentit (0)