Mrs Jones mainitsi uuden Glorian kodin bloggaajien palstallakin mustista seinistä ja niihin ihastumisestaan. Tämän ihanuuden löysin Entrencen sivuilta klik ja pakko myöntää, että ihan huikealta näyttää. Asuntomessuillakin oli paljon tummia pintoja ( ja ei, siniset ja mustat seinät eivät todellakaan ole jo menneet pois muodista vaan ovat just nyt hyviä valintoja) kun kävin lehdistöpäivänä kurkkimassa valmistuvia messukohteita. Suuntaammekin ensi viikolla kuvausmatkalle tekemään juttua kahdesta upeasta talosta. Huomenna hyppäämme Oulun koneeseen ja teemme sillä suunnalla kaksi juttua, kivaa! 

Kuvat Entrence Mäkleri 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat