Kirjoitukset avainsanalla Hakola

 

HAKOLAN UUTUUDET, tässä ne tulevat: Joanna Laajiston suunnittelema Bobo-nojatuoli ja -sohva.  Samuli Helavuon Mama ja Hanna Anosen Cocktail-valaisin.  Niin ihanat ja hyväntuuliset. Photos Hakola. 

 

Hakolan tiedotteesta: 

Bobo - Joanna Laajisto

Bobo on muotokieleltään pehmeä, eikä sen mukavuudesta ole tingitty. Selkänojan kaarevat muodot myötäilevät ihmisen kehoa ja kutsuvat vetäytymään sen nurkkaan.

Bobo-sohvassa sekä -nojatuolissa on sympaattiset jalkojen säärystimet, jotka saa halutessaan myös pois.

Mama - Samuli Helavuo

Mama-tuolissa yhdistyy äärimmäisen vaativa jurvalainen puusepäntyö ja loppuun asti hiotut yksityiskohdat.

Kaarevien muotojen aikaansaamiseksi vaaditaan jopa viisi erilaista taivutetta. Tuoli valmistetaan vain kovimmista puulajeista, eli saarnesta ja tammesta. 

Cocktail - Hanna Anonen

Cocktail on Hakolan ensimmäinen valaisin ja siksi mielenkiintoinen uusi aluevaltaus.

Cocktail-valaisin muuttaa sisustuksen kuin sisustuksen leikkisäksi ja kiinnostavaksi, ja tuo tilaan tiettyä wow-efektiä. Valaisimen valmistaminen vaatii todella paljon käsityötä, sillä jokainen 118 tikusta maalataan käsin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

PAPU <3 HAKOLA  yhteistyömallisto yhdistää kaksi vahvaa brändia, Hakolan ja Papun.  Leikkisät ja värikkäät tuotteet täydentävät Hakolan kalusteita ja Papun vaatemallistoa hauskalla tavalla.

 Lainasin tiedotteesta:

Papu ja Hakola ovat luoneet yhteistyömalliston, joka julkaistaan huhtikuussa. Kahden kotimaisen brändin välinen yhteistyö pohjautuu samankaltaiseen visuaaliseen maailmaan, yhteisiin arvoihin sekä ystävyyteen.

"Olen jo vuosikausia ihaillut Papun tuotteita ja brändiä ja leikitellyt ajatuksella yhteistyöstä. Tutustuttuamme Hanna-Riikan ja Annan kanssa tajusimme, että meillä on aivan samanlaisia ajatuksia. Sekä Hakola että Papu ovat omalla alallaan tietyllä tavalla pioneereja, ja uskalsimme lähteä toteuttamaan uudenlaista yhteistyötä. Tuloksena syntyi tuotteita, joka ovat molempien näköisiä, ja mielestäni niistä välittyy hyvin se ilo ja innostus, joka meillä oli niitä suunnitellessamme", Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen kertoo.

Yhteistyö tuo uusia ulottuvuuksia molempien yritysten tuotevalikoimaan. Mallistossa nähdään Papun tuotteissa aiemmin käytettyjä muotoja yhdistettynä Hakolan laadukkaisiin sisustustuotteisiin. "Innostuimme todella yhteistyöstä Hakolan kanssa, sillä visuaaliset maailmamme ovat hyvin samankaltaiset, ja Hakolan tarina ja tuotteet inspiroivat meitä. On hienoa olla kehittämässä alalle uudenlaisia toimintamalleja, sillä kahden vahvan designbrändin suunnittelutyötä ei Suomessa juurikaan tehdä", toteaa Papun perustaja ja luova johtaja, Anna Kurkela.

Hakolalla on huonekalujen valmistamisesta yli 50 vuoden kokemus. Tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä omalla tehtaalla Jurvassa, ja yhdessä nuorten suomalaisten suunnittelijoiden kanssa Hakola luo tuotteita, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Papu on yksi Suomen suosituimmista designvaateyrityksistä, joka valmistaa omaleimaisia vaatteita lapsille ja aikuisille käyttäen leikkisiä kuoseja, ajatonta designia ja vastuullisesti valmistettuja materiaaleja. Jokainen Papu-mallisto suunnitellaan kiinnostavan muotoilun, Hanna-Riikka Heikkilän kuosien ja puhuttelevien väriyhdistelmien ympärille.

Papun taiteellinen johtaja Hanna-Riikka Heikkilä avaa yhteistyömalliston kuosien taustoja: "Suunnitellessani kuosia Papu <3 Hakola -tuotteisiin, halusin luoda koteihin erityistä iloa, heleyttä ja kepeää tunnelmaa. Rakastan eri väriyhdistelmistä muodostuvia sointeja -- värit ovat kuin tuoksut ja äänet kodissa. Ne luovat ihan omanlaisensa tunnelman ihmisten keskelle."

Yhteistyömallisto sisältää rahin ja seinävaatteiden lisäksi kodin piensisustustuotteita. Tuotteet tulevat myyntiin 12.4. Lapsimessuilla osastolla 6e2, Papun sekä Hakolan omissa myymälöissä ja verkkokaupoissa. Kaikki malliston tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Kangas painetaan Aitoossa, ja tuotteet valmistetaan käsityönä Jurvassa kotimaisista materiaaleista. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Pitkän haaveilun jälkeen löysin makuuhuoneeseeni täydellisen sängynpäädyn. Ja mikä tuuri, ostin sen Hakolan Annaleenalta, joka vaihtoi vuodetta ja tämä Hakolan tehtaalla teetetty ihanuus jäi ylimääräiseksi. Ajoin siltä seisomalta Euokankaaseen ja ostin valkoista pellavaa, josta ompelin päätyyn hupun.

Valkoisuus kiehtoo valtavasti. Petasin vuoteeseen Balmuirin pellavalakanat. Peitto Joutsen Finland. Valaisin Bestlite Nomart. Yöpöydän olen suunnitellut itse ja sen toteutti Loimaan Kivi. Päiväpeite Lango. Kokolattiamatto Koolmat.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA HAKOLAN ANNALEENA HÄMÄLÄISEN KOTONA, OSA 2

 

Muutama päivä sitten postasin kuvia tästä ihanasta kodista ja tässäpä muutama kuva lisää. Ihastuin valtavasti makuuhuoneen ja viearashuoneen tummiin sävyihin. Kylpyhuoneet oli uudistettu mikrosementillä vanhojen laattojen päälle. Mahtava tapa uusia kosteita tiloja...kivaa viikkoa sinulle!

Kuvat Krista Keltanen

Juttu Jonna Kivilahti

Julkaistu ASUN-lehdessä 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram