Mrs Jones suositelee inspiraationnälkäiselle: klikkaa Ruotsin parhaalle agentille katsomaan upeita sisustus-ja lifestylekuvia: LINKDECO

Valitsin sieltä iloksenne kolme huippukuvaajaa, jotka tekevät paitsi lehtijuttuja ja kirjoja, myös mainoksia ja vaikka mitä. Itse seuraan näiden kolmen töitä.  Ja stylistinä usein Lotta Agaton, osassa näistäkin kuvista.

Ensimmäiset kolme kuvaa Kristofer Johnsson

 

Seuraavat kolme kuvaa: Pia Ulin

 

Ja kolme viimeistä: Petra Bindel

Photos via Linkdeco

Kommentit (1)

Riika / Coterie

Kaunis postaus! Johnssonia ja etenkin Ulinia fanitetaan täälläkin :)

Hämmästelen aina miten lahden takaa löytyy toinen toistaan upeampia asuntoja..! Mutta kaipa se on kaupungin suurempi koko, kriittisesti hieman Helsinkiä aiemmin rakennetut korkeat huoneistot, korkeampi varallisuus ja sisustussuunnittelijoiden rohkeampi käyttö, joista ero täkäläisiin muodostuu... :)

Hyvää uutta vuotta toivottaen,

Riika / www.coterie.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat