TOIVEPOSTAUS

 

Mrs Jonesin blogi syntyi viisi vuotta sitten ja reilut kolme vuotta sitten blogin kylkeen kasvoi kauppa. Ensin nettikauppa ja sitten pari vuotta sitten kivijalkakauppa Haukilahteen. Blogini lukijoista iso osa on meidän kanta-asikkaita ja olen nyt saanut kaupalla sapiskaa siitä, että blogissa ei aikoihin ole ollut yhtään kuvia kaupalta. No tässä tulee!  Siirsimme eilen kalusteet uuteen järjestykseen ja saimme esille kaikki kevään sekä kesän ihanuudet. Ja pisteenä iin päälle saimme eilen upeita neuleita By Malene Birgeriltä ja tänään mahtavan valikoiman Please Jeans uutuuksia. Että tervetuloa vaan Mrs Jonesille arkisin 11-18 sekä lauantaisin 11-15. 

 

 

Kommentit (2)

Minna / Kotona ja kaukomailla

Ai tää liike on Haukilahdessa! Oi että, harva se päivä tulee nykyään pyöräiltyä siitä ohitse....mahdanko uskaltaa tulla käymään, kun taitaa mennä kaikki rahat, niin ihanan näköistä on. :) No kyllä se kai pitää uskaltaa! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat