TOIVEPOSTAUS

 

Mrs Jonesin blogi syntyi viisi vuotta sitten ja reilut kolme vuotta sitten blogin kylkeen kasvoi kauppa. Ensin nettikauppa ja sitten pari vuotta sitten kivijalkakauppa Haukilahteen. Blogini lukijoista iso osa on meidän kanta-asikkaita ja olen nyt saanut kaupalla sapiskaa siitä, että blogissa ei aikoihin ole ollut yhtään kuvia kaupalta. No tässä tulee!  Siirsimme eilen kalusteet uuteen järjestykseen ja saimme esille kaikki kevään sekä kesän ihanuudet. Ja pisteenä iin päälle saimme eilen upeita neuleita By Malene Birgeriltä ja tänään mahtavan valikoiman Please Jeans uutuuksia. Että tervetuloa vaan Mrs Jonesille arkisin 11-18 sekä lauantaisin 11-15. 

 

 

Kommentit (2)

Minna / Kotona ja kaukomailla
4/2 | 

Ai tää liike on Haukilahdessa! Oi että, harva se päivä tulee nykyään pyöräiltyä siitä ohitse....mahdanko uskaltaa tulla käymään, kun taitaa mennä kaikki rahat, niin ihanan näköistä on. :) No kyllä se kai pitää uskaltaa! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla