Kirjoitukset avainsanalla lastenteatteri

 

Kävimme loppuviikosta nuorimmaisen kanssa Teatteri Hevosenkengässä katsomassa Tatu ja Patu-esityksen, kun saimme kutsun bloggaajien tapahtumaan. Samalla kun oli mahdollisuus tavata paitsi näytteijöitä myös  teatterinjohtaja Kirsi Siren ja teatterikuraattori Sanna Hallen.  Saimme tutustua lasten kanssa myös lavastamoon ja nukkejentekijän huoneeseen. Pääsimme kurkistamaan tulevan näytelmän nukkeluonnoksia ja valmistumassa olevia nukkeja. Nukentekijä Fanny Lieto paljasti yhden nuken tekemiseen kuluvan kaksi viikkoa täysiä työpäiviä, huimaa. Nyt valmistellaan helmikuussa ensi-iltaan tulevaa Eemeli-näytelmää. Ja Tatu ja Patuhan nyt on ihan mahtava.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat