Purin kamerasta tyttären rippikuvia koneelle ( siis minne vuodet vierivät, vastahan tuo kaunotar syntyi)  ja bongasin sieltä muutamia kuvia saaresta. Onneksi, onneksi syksy vaikuttaa lämpimältä ja pääsemme vielä saareen. Hyppäämme veneeseen huomennakin. Kivaa torstaita sullekin! 
Nyt kirmaan Haukilahden kaupalla odottamaan huikeaa Hunkydoryn lähetystä: kaikkea todella ihanaa tulossa tänään iltapäivällä. Ja meillä on muuten hurjat alet alakerrassa! 

Kommentit (2)

3/2 | 

Hei! Tulin kommentoimaan nyt tähän uusimpaan postaukseen... kävimme perheen kanssa kesälomareissulla Hangossa ja piipahdin putiikissasi! ;) olisi ollut kiva jäädä jutustelemaan mutta juuri silloin liike kuhisi naisia jotka kaikki jonottivat sovitukseen! :) halusin vain sanoa että liikkeesi oli pullollaan kaikkia ihanuuksia voi että! :) me rakastuttiin heti Hankoon ja sinne on päästävä uudelleen! ♡ tein kaupungista ihan oman postauksenkin jos haluat käydä lukemassa!? Kun ilmeisesti Hanko fani olet myös sinä!? ;) Tervetuloa! Terkuin Sanna
http://villaelsalla.blogspot.fi/2015/08/hulluna-hankoon.html?m=1

4/2 | 

Oih! Kaunista! Mikäs tuo valkoinen siro hyllykkö on? Etsin juuri valmistuvaan kylppäriimme hyllyjä ja tuolainen tai kaksi olisi just täydellinen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla