Kirjoitukset avainsanalla muutoskohde

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA MUUTOSKOHTEESSA

Sinivalkoinen, romanttinen kylpyhuone sai purkutuomion, kun sisustussuunnittelija Sanna Virpiö kaipasi perheelleen ajattomampaa kylpyhuonetta, jossa olisi myös rosoisuutta. Inspiraatio kylpyhuoneen uuteen tyyliin sai alkunsa perheen lomamatkalta Kreikasta. Sanna ihastui kreikkalaisiin kalkittuihin rakennuksiin, hiekkarantoihin ja valoisuuteen. Jotain samaa hän halusi kotiinsa, ja keksi luoda vastaavaa tunnelmaa mikrosementin avulla.

Juttu on julkaistu Glorian Koti 2/2018 lehdessä. Teksti  Jonna Kivilahti ja kuvat Krista Keltanen. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

 

Tammikuun Glorian koti-lehdessä on juttua meidän uudesta Cello-keittiöstä!

Teksti Jonna Kivilahti Kuvat Krista Keltanen

Remontoimme rivitalokotimme keittiön kymmenen vuotta sitten kun muutimme tähän asuntoon.  Silloin ihastuin valkoiseen ja korkeakiiltoiseen kaapistoon, johon yhdistin mustaksi käsitellyn paksun massiivitammitason. Taustaseinä tehtiin Timberwisen vahatusta tammiparketista ja valkoiset kaapistot suorastaan hohtivat sen parina. Vuosien mittaan kaapistot ja tasot alkoivat kulua lapsiperheen kovassa käytössä ja jo muutaman vuoden ajan olen haaveillut niiden päivittämisestä.

Näin K-Raudan Cello-keittiöiden valikoimassa tämän mattamustan nanolaminaattikaapiston ja innostuin ajatuksesta, että kaikki keittiön pinnat voisivat olla sama materiaalia, niin  kaapit, laatikot, tasot kuin peitelevytkin.  Nanolaminaatin etuna on myös se, että mahdolliset naarmut ja kolhut saa korjattua silitysraudan avulla kuumentamalla. Valitsimme Rautakeskon keittiösuunnittelijan Anne Mukkulan kanssa Cellon mustat keittiökaapistot ja -tasot, integroitavat koneet Electroluxilta ja altaan Stalan  mallistosta. Allas on mustaa komposiittia. Hana on Grohen mallistosta ja sen hanasta saa niin hiilihapollista, suodatettua kuin tavallista vettä.  Mallin nimi on Grohe Blue Home.  Kuutio-liesituuletin on Savon mallistoa ja pidän siitä paitsi graafisen muodon myös kaukosäätimen vuoksi.   

Keittiön pohjaratkaisu muuttui siltä osin että halusin siirtää kaikki koneet keittiön takaseinälle.  Takaseinästä tehtiin täyskorkea ja kaikki Electroluxin keittiökoneet integroitiin kaapistoihin. Yläkaappeihin saan nyt piilotettua vadit ja maljakot.  Korkeiden kaaappien sisään integroitiin Electroluxin tiskikone ja uuni sekä jää-ja pakastinkaappi.  Myös viinikaapille tehtiin optio yhteen kaappiin, jos innostun sellaisen hankkimaan.  Kaikki sokkelit valitsin mustana ja vetimet metallinsävyisinä.  Entisten jääkaapin ja pakastimen paikalle suunnittelimme Annen kanssa aamiaiskaapin, jonne saan piiloon kahvikoneet ja blenderit jotka ovat päivittäisessä käytössä.  Kaapin taso tehtiin samasta materiaalista kuin kaappien ovet ja näin se on armollinen myös vettä käyttävän kahvikoneen alla.

 

Cellon keittiösuunnittelija Anne Mukkula suunnitteli toiveideni mukaan toteutettavan aamiaiskaapin, jonne mahtuvat kaikki tarvittavat koneet.  Korkeus mitoitettiin OBH Nordican blenderin ja Nespresson kahvikoneen mukaan.  Tason alla oleviin laatikoihin mahtuvat kahvikupit ja mukit.

 

Haave mustasta altaasta toteutui kun Stalan mallistoon tuli juuri sopivasti uusi komposiittiallasmalli. Hana on Grohen Blue Home-malli, josta saa normaalin hanaveden lisäksi hiilihapotettua ja suodatettua vettä. Mattamustat kaapistot ja tasot Cello. Keittiöpyyhe SeraHelsinki. 

Muutoskohde-juttu löytyy tammikuun 2018 Glorian koti-lehdestä.

Tiedustelut: Cello-keittiöt / Rautakesko  www.k-rauta.fi / Grohe  www.grohe.fi / Stala www.stala.fi / Savo www.savo.fi/ Electrolux www.electrolux.fi

 

Kommentit (4)

Mrs T
1/4 | 

Oletkin ehkä huomannut että upea keittiösi on myös trendspanarne blogissa :) aiheena stalan uutuus. Upeita kuvia upeasta keittiöstä!

MerviH
2/4 | 

Upealta näyttää keittiönne! Itseäni houkuttelisi valkoinen nanolaminaattitaso, mutta mietityttää kovasti imaiseeko se heti kaiken lian itseensä ja onko mahdoton pitää puhtaana...

Tuntuu, että on vaikea löytää kokemuksia nanolaminaatista. Miltä taso on vaikuttanut käytössä?

Vierailija
3/4 | 

Kiitos Mervi! Ihan loistava ollut käytössä, helppo pitää puhtaana. Valkoisesta en valitettavasti osaa sanoa mutta ainakin mustana pienellä pyyhkimisellä siisti.

Vierailija
4/4 | 

Kiitos vastauksestasi! Keittiövalmistajalta luvattiin näytepala valkoista tasoa, joten pääsen tekemään tahratestejä ; )

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram